Какво ще ви донесе новата 2020 година?

Какво ще ви донесе новата 2020 година?

Започва да действа именно от момента, когато сте го прочели!

Изберете интуитивно своя вариант. През новата година повярвайте в чудото и то задължително ще се сбъдне. И така, да видим резултатите:

Първи вариант

Този, който е избрал първия вариант, през новата 2020 година ще получи благополучие и възможност да оправи материалното си положение, ще имате щастие и здраве в дома си. Деветката Пентакли казва, че е дошло време да се насладите на резултатите от упорития и тежък труд. Това може да бъде повишение или стабилност и щастие в дома.

Втори вариант

На тези, които са избрали втория вариант, новата 2020 година ще им донесе развитие и вдъхновение. В тази карта има много, невероятно наситена енергия, която ще ви помогне да „поместите планини“, за да постигнете поставените си цели. 2020 година .ще ви донесе бърз растеж, всички ваши идеи ще бъдат чути и реализирани. Настъпва плодотворно време за вас. Основното нещо е да не бързате и да пестите енергия, за да не прегорите творчески!

Трети вариант

На тези, които са избрали третия вариант, новата 2020 г. ще донесе много житейска енергия, просветление. Ще спечелите жизненост и здраве, увереност и яснота. Всички ваши желания ще се сбъднат.

Четвърти вариант

На тези, които са избрали четвъртия вариант, новата 2020 г. ще донесе лична сила и действие. Магът е карта с много мощна и неограничена енергия. Използвайте всичките си таланти, имате ги. Но трябва да действате, животът ще ви даде този шанс, основното е да не го пропуснете и да не „седите със скръстени ръце“.

Време е да усетите голямата дива котка в себе си – приемете и използвайте нейната благодат, сръчност и гъвкавост, за да решите всичките си проблееми! Не се страхувайте да започнете. Силата на четирите стихии е достъпна за вас! Време е да ги използвате!

Advertisement