Моделка със специални нужди вдъхновява другите да следват мечтите си

Моделка със специални нужди вдъхновява другите да следват мечтите си

22-годишна венецуелка показа на света, че синдромът на Даун не може да й попречи да постигне целите си. Тя станала модел и активно участва в стилни фотосесии.

Когато видим красив и успял човек, ние не мислим колко усилия е положил, за да постигне целите си. Само самият човек и семейството му са наясно с пълната отдаденост и всички препятствия, през които са преминали, за да постигнат успеха си.

моделка-със-синдорм-на-даун

Нека заедно да разберем историята на талантлив и устремен модел със синдром на Даун, която е вдъхновение за толкова много хора по света.

Джесика Хасинто е на 22 години и живее във Валенсия, Венецуела. Момичето е родено със синдром на Даун, но това не й попречило  да преследва мечтата си. Една от тях е да стане професионален модел. И точно това постигнала красива венецуелка. След години упорита работа и мотивация успяла да стане звезда на модния подиум.

Джесика Хасинто

„Много обичам да снимам и да се разхождам по модния подиум“, казва момичето. И с подкрепата на майка си, която безусловно напътства дъщеря си и винаги е с нея навсякъде, мечтата на Джесика се сбъдва. Като амбициозен модел тя участва активно в множество кастинги и състезания.

моделка-със-синдром-на-Даун

Нашата героиня започва да прави първите стъпки към мечтата си на 14-годишна възраст. Хасинто вече е получила покани от местни предприемачи и дизайнери, които са обърнали внимание на нейното майсторство. Смята се, че момичето има изключителна харизма и сила, което да я направи звезда не само в родната си страна.

Майката на Джесика казва: „Никога не се уморявам да й пожелавам мечтите й да се сбъднат и вярвам, че един ден това ще се случи.“

Advertisement
Фейсбук коментари