3-те най-силни женски имена от всички

3-те най-силни женски имена от всички

От незапомнени времена хората знаят, че името влияе върху съдбата на човек. Както показва историята, най-често силните жени могат се отличават с определени имена. Те са мъдри, силни духом, способни да изградят живота си и семействата си със своите действия.

Това са много трудолюбиви и прекрасни жени, които са пример за мнозина. В съвременния свят физическата сила вече е преминала на заден план. Успехът се постига от хора, които притежават сила на ума. Самоуверени, постоянно учещи се,  способни системно да се движат към целта.

Ето кои са трите най-силни женски имена:

1. Името Александра означава защитница

Александра е древногръцко име. Което се превежда като защитник на хората, смел. От самото детство Александрите имат властен характер, обичат да командват. Те са малко срамежливи, но обичат, когато им обръщат внимание.

Те порастват като силни, уверени в себе си жени. Жените с името Александра вършат страхотна работа като лидери. Обичат и знаят как да се учат, системно постигат целите си. В зряла възраст те могат да бъдат непредсказуеми. Обичат да бъдат активни.

Предпочитат да не седят на едно място. Именно те са тези, които определят темпото на ефективност в групата, от която са част. За тези жени е много хармонично и мотовиращо да бъдат защитници на слабите.

2. Името Валерия означава крепко здраве

Латинското име Валерия е много мелодично. Превежда се като добро здраве, силна. Момичетата с това име имат уникални черти на характера.

Те са справедливи, честни, волеви, самодостатъчни хора. Често доста образовани, обичат да четат, многостранни личности, които обичат да се развиват.

Говорят грамотно, отличават се с красноречие. В същото време мнозина вярват, че тяхната приятелка Валерия  е притежтел на сложен характер. Понякога са капризни, непредсказуеми за другите.

Валериите не правят компромиси, когато не искат нещо. Валерия е справедлива към другите и изисква подобно отношение към себе си. Изключат ли ви от списъка си с приятели, е веднъж завинаги. Валерия смята за под достойнството си да общува с човек, който е опетнил репутацията си.

3. Името Таня – принцеса с голяма красота

Таня (Татяна) може да се преведе като повелителка. Това е древноримското име от рода Татия. Буквално можете да го преведете като „дама от клана Татия“.

Тези жени имат голямо самочувствие. Отличават се с лоялност и заложби на лидер. Още в детството Таня активно общува в група от хора и често става неин лидер. За порасналите жени с това име е характерно спокойствието.

Колкото по-възрастна е Татяна, толкова повече нарцисизъм и вътрешна хармония притежава. В същото време те не харесват подобни качества в другите хора. Те се отнасят добре към хората с адекватна оценка за себе си.

И макар да са много силни, това не означава, че жените с име Таня са длъжни да правят всичко сами без мъже. Напротив, силните жени имат достатъчно мъдрост, за да контролират мъжете според своите интереси.

Често основното оръжие на тази жена е нежността, мекотата, слабостта, които тя съзнателно демонстрира. Но във всяка критична ситуация една силна жена може, освен всичко друго, да разчита на себе си. Това е ключът към техния успешен живот.

Advertisement
Фейсбук коментари