Мъжът всеки ден хранел птиците, но веднъж закъснял и се случило ето това: (видео)

Мъжът всеки ден хранел птиците, но веднъж закъснял и се случило ето това: (видео)
Скрийншот: YouTube/ Sree Subramaniam

Мъжът станал пръв приятел на птиците!

Всеки знае, че през зимата птиците имат особена нужда от храна, но заради недостига й много от тях са принудени да гладуват.

Джитеш Прамар е човек на когото не му е безразлична съдбата на птиците, затова всеки ден в 8 сутринта им носи храна с голяма кофа. Човекът решил да им помогне, за да не умрат от глад в зимния студ.

Мъжът, който е известен още като „шепнещият си с птици“, се появява в езерото Роат Кардиф в Обединеното кралство, за да нахрани местните патици, гъски, лебеди и чайки.

Прозивщето си Прамар е заслужил “ заради силната връзка, която е изградил с тези животни, които го чувстват толкова близък, че дори отиват да го търсят в дома му нагоре по хълма.

Постепенно пернатите му приятели започнали много да разчитат на сутрешните си срещи с добрия човек . Пармар започнал да прави това, защото през зимния сезон обикновено има по-малко хора в парка, които да хранят тези птици. Заради доброто си сърце мъжът си обещал да се грижи птиците да бъдат щастливи и нахранени.

За наш късмет той решил да заснеме видео със случващото се…

Това видео всъщност имало за цел да покаже на дъщерите му как птиците чакат отстрани на пътя всеки ден, в точното време.

Но се случило така, че в този конкретен ден Пармар закъснял с 15 минути за времето за хранене и както ще видите, птиците се втурнали стремглаво нагоре по пътя, за да видят дали техният спасител идва.

Уж птиците нямат часовник, а много добре са наясно, че техният човек днес мааалко закъснява.

Не са ли красиви тези кадри? Птиците са нетърпеливи да си вземат дажбата, а колите търпеливо ги чакат да пресекат пътя.

Advertisement