Няма чужди деца. Мъж осиновил момиченце, което намерил на улицата, увито в кърпа

Раул Сеха
Раул Сеха е щастлив, че е бил на точното място в точното време. Източник: Screenshot/Youtube

Докато се разхождал в парка, млад мъж случайно се натъкнал на бял вързоп. Когато се приближил, той открил в увитата кърпа съвсем новородено дете. Този ден променил завинаги живота както на детето, така и на неговия спасител.

Днес ще ви разкажем една много трогателна история за това как напълно непознати хора за миг станали баща и дъщеря.

Една събота сутрин Раул Марин Сеха излязъл на разходка в щата Халиско, Мексико. Вниманието му бил привлечено от малък пакет, който лежал близо до пътя. Той едва помръдвал и издавал звуци. Човекът включил камерата на телефона си и се приближил, мислейки си, че там може да има някакво животно. Но видяното го шокирало!

В мръсния вързоп лежало малко новородено момиче.

Бебето плачело едва доловимо и мъжът бързо се обадил на службите за спешна помощ, които я транспортирали до общата болница Запопан, съобщава My Fox Chicago. Тя все още билас част от пъпната връв, съобщават местни медии.

В болницата момичето преминало пълен медицински преглед. Оказало се, че бебето е здраво, но недохранено. Ако мъжът не бил минал от там, тя нямало да има шанс да оцелее.

Биологичните родители на бебето така и не били открити. Очевидно, като се има предвид къде е намерено бебето, родителите така и не потърсили контакт с Раул и службите.

Мъжът решил, че не е просто съвпадение, че е намерил това дете, докато е било на разходка. Той взел решение, с подкрепата на семейството си, да осинови малкото момиченце, което отчаяно се нуждаело от собствено семейство.

Раул вече не можел да се раздели с момичето, той чувствал специална връзка с нея и затова решiл да я осинови. Пред Fox той заявява, че вярва, че тя е „дар от Бога“. Младият татко никога не е бил по-щастлив.

Удивително е как съдбата го довела при дъщеря му на точното място и в точното време!

Остава само да пожелаем на това малко момиченце щастие, което тя несъмнено заслужава.

Advertisement