Майката е финландка, а бащата – африканец. Дъщеричката им покорила света с красотата си

Майката-е-финландка,-а-бащата---африканец.-Дъщеричката-им-покорила-света-с-красотата-си

Двойките от различни раси съвсем не са рядкост в днешно време, макар все още да съществуват предразсъдъци на тази тема. Има мнение, че децата, родени в такива семейста, се отличават с особена красота и главната героиня на днешната ни история е потвърждение на това.

красиво-момиченце

Айла станала популярна само няколко месеца след раждането си. Приказната красота на момиченцето покорила сърцата на хиляди хора от цял свят.

Момиченцето е родено в Сащ и има много необичайни корени. Майката на Айли, от която тя е наследила сините очи и светлата коса, е родом от Финландия. А бащата на дребосъчето, от когото е взела смуглата кожа и къдриците – е афроамериканец.

майка-и-дъщеря

баща-и-дъщеря

Родителите са създали собствена страница в Инстаграм на малката красавица, където от 3 години публикуват нейни снимки. Сините очи на фона на светлата кожа не са единственото й предимство.

къдраво-момиченце

момиче-с-къдрици

Косата на малчуганката са много необичайни по своята структура. Светлите, почти руси къдрици са по африкански непослушни. Освен това, по думите на майката на Айли, косата й си променя дебелината в зависимост от сезона.

красиво-момиче

момиченце-със-сини-очи

Въпреки че Айли е само на три годинки и половина, графикът й е разписан по минути. Тя се занимава с балет, гимнастика, както и учи няколко чужди езика. Така момичето расте не само невероятно красива, но и интелигентна.

момиче-с-къдрава-коса

Advertisement