Силата на тази молитва е реална. Способна е да променя животи

Силата на тази молитва е реална. Способна е да променя животи
Източник: Pixabay

Обичайте себе си, не пълнете душата си със страхове! Защото Бог е Любов, а ние често имаме в душите си образа на един суров Бог, който потиска Бога.

Често израстваме с много вина и в последствие не можем да донесем радост на никого, защото самите ние я нямаме. Не се чувстваме обичани, за да се радваме и освобождаваме, да намираме хармония със себе си и със света около нас.

Обичате ли себе си? Или сте се обременили с чувство на вина, угризения, трудности, скръб? Ако не обичаме себе си, ние се докарваме до болести, преждевременно стареене.

Колкото повече мислим за нашите трудности, проблеми, толкова повече те ни изтощават. Въпреки това продължаваме да се безпокоим, да си блъскаме мозъка, безкрайно да се връщаме в миналото, да раздвижваме спомени, за да тровим душите си с горчивина и болка отново и отново, да се нараняваме.

Но бихме могли да погледнем на живота по друг начин, да се разтърсим и да кажем: Не, не е така! Не съм съгласен да търпя този битов песимизъм! Нима това е любовта към себе си ли е? За това ли ме е създал Бог?

Нима Бог е такъв, че приближавайки се до вас, ще ви изпълни с ужас, страх, паника и безпокойство?

Чувствал ли е св. пророк Илия Бога като тих ветрец, тънък ветрец, сладък ветрец, който духал и услаждал душата му? Това е Бог.

Силата на молитвата е истинска и чудотворна. От много години създавам терапевтични, научни молитви, които наистина и бързо помагат.

Молитвата ще помогне. Тя ще направи чудеса! Молитва, спокойствие, мир, осъзнатост и баланс. Всичко това ще ви доведе до уникални и прекрасни резултати.

Господи, благодаря Ти за този ден. Знам, че Ти се грижиш за просперитета ми в момента. За да бъде моят живот и животът на моите близки успешен. Благодарение на Твоите грижи, любов и чудеса имам всичко, което допринася за благополучието и мира.

Старая се много и Те моля да ми помогнеш ежедневно да отглеждам плодовете на духа в мен – милост, щедрост, любов, състрадание, благодарност, спокойствие. Благодарение на Твоето учение, напътствие и помощ, аз съм спокоен, уравновесен, искрен и миролюбив.

Благодарен съм, че си близо и съм едно с Теб, Източникът на живота. Всичките ми нужди, желания, молитви винаги са удовлетворени и изпълнени в точното време и за мое добро. Твърдо вярвам и съм благодарен, че всичко, което Ти принадлежи, е мое. Твоята любов, блага, грижа, милост и благословии. Благодаря Ти Господи. Амин.

Advertisement