Майката често снимала недоносеното си бебе. Вижте невероятната му промяна!

Майката често снимала недоносеното си бебе. Вижте невероятната му промяна!

Днес, в съвременния свят, много хора публикуват своите истории в социалните мрежи. Благодарение на това можем да видим много интересни събития, евентуално дори мотивационни, които в бъдеще могат да повлияят на мирогледа ни.

Преди време историята на Мелиса и нейната дъщеря от Мичиган станала истинска сензация, която била следена от цялата страна.

Историята започнала така – бебето Грейс се родило на 23-та седмица от бременността. В този момент при Мелиса възникнали сериозни проблеми със здравето и за да спасят майката и бебето, лекарите я посъветвали да предприеме тази рискована стъпка и тя не съжалила за това.

недоносено бебе промяна

Момичето се появило на бял свят с тегло около 500 грама. След две седмици в болницата Мелиса била толкова уморена психически, че започнала да търси отдушник в социалните мрежи.

майка-и-недоносено-бебе

Младата майка публикувала снимки на дъщеря си с история за нейното раждане и процеса й на възстановяване. Както Мелиса обяснила, тя имала нужда от това, за да получи подкрепа от хора, които също са били в подобна ситуация, а самата тя е била уверена, че нейната история също може да помогне на някого.

Няколко месеца по-късно малката Грейс натрупала всички необходими килограми и станала вече като обикновено, здраво бебе. Тя се подготвяла за изписване.

Сега можете да видите как изглежда порасналото бебе Грейс.

Това е здраво, активно момиченце, което благодарение на любовта и грижите на своите родителите, е успяло да оцелее и да живее напълно нормален живот.

Advertisement