Когато тази жена родила, лекарите не повярвали на очите си

Когато тази жена родила, лекарите не повярвали на очите си

Всеки родител вярва, че детето му е специално. 29-годишната Криси Корбит не прави изключение. Тя много добре знае какво означава да си майка. Първите й две деца са тежали съответно 4,1 и 4,5 кг при раждането.

Нищо обаче не можело да я подготви за четвъртата й и последна бременност…

Майката на три деца от Флорида Криси Корбит смятала, че вече не може да бъде изненадана, когато й казали, че е бременна отново. Още в ранен етап Криси започнала да подозира, че бебето ще е голямо. Тя обаче дори не можела да си представи колко голямо.

новородено-бебе

„Коремът ставаше все по-голям и по-голям. Сякаш се разхождаше с голяма плажна топка вътре, която се надуваше все повече и повече“, разказва бащата на детето Лари.

Всички предишни деца на Криси били по-големи от повечето новородени, но нито едно от тях не можело да се сравни с най-малкото в семейството – Карли.

На 13 май 2017 г. със секцио се родило бебето Карли с рекордните 6,1 кг. Криси, , която нямала идея колко голямо ще бъде бебето, наистина била шокирана.

„Когато педиатърът ми го показа през завесата, си казах: „Боже, огромно е“, казва Криси пред Inside Edition.

голямо-бебе

Криси не била единственият човек, коята чакала появата на бебето. Всички присъстващи в отделението с нетърпение искали да видят размерите на четвъртото й бебе.

Когато Карли най-накрая видяла бял свят, избухнали аплодисменти в чест на майка й. „Чух всички в операционната да аплодират. Това не ми се е случвало досега”, продължава Криси.

Бебето Карли било толкова голямо, че обикновените бебешки дрехи, които родителите й купували, били твърде малки за нея.

Същото е и с памперсите. Както често се случва, преди Карли да се роди, родителите й подготвили всичко възможно за нея. Но след като се родила, ситуацията се променила драматично.

бебе

„Всичко, което купихме, преди тя да се роди, го дарихме на местната църква“, казва Лари с усмивка.

На възраст от три седмици Карли носела дрехи, предназначени за 9-месечни бебета!

Със сигурност ще бъде високо момиче. Карли обаче не е най-тежкото новородено бебе, раждано някога. Според Книгата на рекордите на Гинес през 1879 г. се ражда дете с тегло почти 10 кг.

Advertisement