Димитринка – жената феномен с 25 победи в „Последният печели“

Димитринка - жената феномен с 25 победи в
Източник: БНТ, "Последният печели"

Тя предизвика възхищението на цяла България със забележителните си познания в различни области. Тя е Димитринка Илиева и завоюва 25 поредни победи в куиз шоуто на БНТ „Последният печели“!

Димитринка е майка, домакиня, съпруга, дъщеря, а отското и любимка на телевизионните зрители, след като постигна цели 25 поредни победи преди да отпадне от вратаря на националния ни отбор от САЩ 94 Пламен Николов.

По професия е главен експерт в кметството на район „Централен“ в Пловдив.

Интересното е, че Димитринка дори не знаела, че ще участва в „Последният печели“ – дъщеря й я записва без да й каже. За да й подари един незабравим спомен за цял живот.

Жената не се е подготвяла по някакъв начин за участието си в предаването, а и казва, че няма смисъл от подобна подготовка. „Нямам време целенасочено да седна да чета за някакви сфери, а и това не са състезания, за които можеш да седнеш и да учиш. Няма конспект“, казва тя пред новините на БНТ.

Димитринка скромно споделя и че изобщо не е очаквала подобен забележителен марш от победи, а първата й победа е била „съвсем неочаквана“. Майка й е нейното вдъхновение, а децата й са нейната гордост.

„Всеки знае с нещо повече от мен. И с нещо по-малко от мен, защото сме различни. И защото никой не знае всичко. Затова да бъдем хора и да се уважаваме“, заключава мъдро Димитринка. 

Все пак е имала някаква подготовка преди да се появи в „Последният печели“, защото всяка седмица ходи на куизове с отбора си.

Пожелаваме си да гледаме повече такива любознателни и знаещи хора като нея.

Advertisement