Бузи като бомби: тази жена сама си бие инжекции с филъри, за да е специална

Бузи-като-бомби-тази-жена-сама-си-бие-инжекции-с-филъри,-за-да-е-специална

Поредна жертва на красотата шокира потребителите със своя необичаен външен вид. Анастасия Покерчук от Киев си прави инжекции с филъри, за да направи лицето си по-изразително и красиво.

Тя не се страхува от рисковите домашни процедури и няма да спре дотук. Момичето е сигурно, че сега изглежда много по-добре, отколкото преди инжекциите.

бузи-филъри

31-годишната Анастасия Покерчук от Киев не съжалява за козметични процедури, направени у дома, които са променили драстично външния й вид. Момичето самостоятелно си прави инжекции със силикон и няма да спре, въпреки предупрежденията на лекарите.

надути-бузи

Украинката се гордее с необичайното си лице и твърди, че наистина й харесва. Анастасия казва, че преди е била сива мишка, а сега се откроява от тълпата.

Тя започнала да увеличава устните и бузите си, така че носът й да не изглежда толкова голям. Сега украинката вярва, че лицето й изглежда хармонично.

жена-с-огромни-бузи

Настя не се страхува от опасността от това да си поставя  инжекции у дома. Момичето казва, че се консултира с лекари и посещава онлайн курсове по козметология.

Потребителите на социалните мрежи са шокирани от появата на киевчанката. Мнозина критикуват необикновения й външен вид. Анастасия е сравнявана с хамстер и други гризачи, които си пъхат ядки в бузите, но шокиращата жена не обръща внимание на негативните коментари.

големи-бузи

Сигурна е, че е станала много по-привлекателна и по-ярка и е много щастлива от това.

Advertisement
Фейсбук коментари