Краси Радков заяде Илиана Раева в „Денсинг старс“, ергенът Виктор с голям гаф още в началото

Краси Радков заяде Илияна Раева в
Скрийншот: БТВ

Танцувалното шоу „Денсинг старс“ се завърна в ефира на БТВ. В опит да си върнат лидерството по рейтинг от БТВ заложиха на пети сезон на риалитито, в което известни личности се състезават в необичайно за тях амплоа – танците.

Този сезон сред звездните участници са синоптичката Натали Трифонова, доктор Неделя Щонова, певицата Дара и фолк певецът Фики Стораро.

Водещи на бляскавото шоу пък са Алекс Раева и Краси Радков. Актьорът от Враца участваше в риалитито през 2009 г., когато остана втори за сметка на гимнастичката Бианка Панова. И тогава, и днес част от журито бе друга представителка на художествената гимнастика – Илиана Раева.

Ето защо тази вечер Радков припомни именно събитията от 2009 година, като на шега подхвърли, че именно заради оценката на Илиана Раева е останал втори.

„Госпожо Раева, имате ли обяснение след толкова години защо завърших на второ място, а не на първо, както заслужавах и каква е вашата лична отговорност?“, попита я Радков, като побърза да уточни, че въпросът му е подаден в слушалката, а той няма нищо общо.

В отговор ухилената до уши Раева отвърна, че нейната отговорност за второто място на актьора е „огромна“.

„Доколкото виждам, ти си ужасно злопаметен. Надявам се това да не се отрази на цялото шоу и непрекъснато да питаш защо“, скастри го Раева и добави, че истината е била, че през 2009 г. Краси Радков е бил любимец на публиката.

„Да, обаче заради вас колежката и приятелката ви Бианка Панова спечели“, отвърна й комикът, на което Илиана Раева обясни, че е дала най-висока оценка на Бианка, защото е танцувала най-добре.

И макар всичко да беше в духа на хумора и шегите, все пак се усети известно напрежение по тази тема. Ето защо след първите няколко танца, при поредните вметки на Радков, Раева каза:

„Най отговорно аз заявявам, че аз бях тази, която спомогна за това той да бъде втори. Сега вече ще се успокоиш ли?“

Че танците не са лесна задача, особено за непрофесионалисти, се разбра още в началото на първия танц.

Тогава Виктор Стоянов, моделът от първи сезон на „Ергенът“, се подхлъзна на дансинга, докато започваше своя фокстрот. Все пак Виктор се изправи бързо-бързо и продължи танца си абсолютно професионално и без гафът да му се отрази по някакъв начин на представянето.

Advertisement