Как котката избира стопанина си (и духовното значение на нейния избор)

Как котката избира стопанина си (и духовното значение на нейния избор)
Изображение от vecstock on Freepik

Много хора вярват, че котките носят както добър късмет, така и лош. Но в действителност тези животни избягват лошия късмет и го правят много по-добре от хората.

Кучето с радост ще приеме всеки стопанин, който е дори малко привързан към него, докато котката ще направи това само ако човекът е достоен за това.

Като единственото животно, което самостоятелно избира стопанина си, мнението на котката трябва да се вземе под внимание.

Понякога съвсем неволно взимаме котка в дома си, защото тя буквално не ни напуска. А това не се случва толкова често, тъй като котките са привлечени само от определени хора.

Котките винаги са живели при равни условия с хората. Това са духовни създания, които са символ на най-висшата енергийна сила. Имат развита интуиция и аурата им може да се сравни до известна степен с човешката.

Котките също използват своето развито вътрешно усещане, за да изберат своя човек. Тоест техният метод на подбор в много отношения напомня човешкия.

Котките са привлечени от хора, чиито вибрации резонират с техните. По същия начин хората търсят партньор, който също би вибрирал с тях на същата честота.

Това, че котките не могат да говорят нашия език, не означава, че не могат да бъдат наши ментори в живота. Често хора, които са резистентни към методите на лечение на своя лекар или психолог, намират учудващо спокойствие до котката си.

Присъствието на това животно в живота обещава духовно партньорство. Котките винаги са били считани за експерти в областта на духовното познание и носители на дълбока мъдрост.

Това може да се дължи отчасти на способността им винаги да поддържат голямо количество енергия.

Освен това котката ви може просто да следва своя късмета си и случайно да забележи, че вие сте късметлия. Не забравяйте, че ако изоставите това животно или то скоро се отвърне от вас, може да имате лоши житейски моменти. И това ще се отрази най-вече на вашето финансово състояние и благосъстояние.

Много хора вярват, че котките носят както късмет, така и лош късмет. Но в действителност котките избягват лошия късмет и го правят много по-добре от хората.

Ето защо, ако видите, че котка ви следва, това може да е най-добрият момент да задвижите плановете си или например да си купите билет от лотарията.

Advertisement