Kак да оцелеете под един покрив с Близнаците: съветите на астролозите

Kак да оцелеете под един покрив с Близнаците: съветите на астролозите

Ако половинката ви е Близнаци, тогава определено трябва да вземете предвид съветите, описани в тази статия. Те ще ви помогнат да изградите силна връзка с любимия човек. Близнаците са влюбчиви, така че може да решат, че вие ​​сте идеалният спътник за тях.

Не усложнявайте нещата

Постарайте се по никакъв начин да не усложнявате отношенията си с Близнаци. Колкото по-често говорите с тях със сериозен тон и поучения, толкова повече Близнаците ще започнат да се затварят пред вас.

Това може да създаде големи проблеми в бъдеще, особено като се има предвид, че представителите на тази зодия предпочитат да не се разкриват към онези, които не ги третират като равни. Близнаците няма да търпят желанието ви да управлявате една връзка. Те не искат да живеят в подчинение.

В никакъв случай не ги изоставяйте в трудна ситуация

Ако Близнакът поиска помощ, тогава помощта наистина е необходима. Това е едно от най-важните правила за благоприятно съжителство. Да, Близнаците често са егоисти, но техният егоизъм е доста умерен и почти никога не вреди на отношенията, но определено не трябва да се държите по този начин с тях. В една връзка не може да има двама егоисти, защото това вече ще наруши енергийния баланс.

Не ги притискайте

Ако изведнъж искате да се ожените или да имате бебе, просто предложете на Близнаците идеята, но не им поставяйте ултиматуми. Няма нужда да казвате: „Искам това и това не се обсъжда.“ Просто е необходимо да обсъдите всичко с Близнаците, тъй като тези хора често се страхуват от отговорни стъпки и официална регистрация на брака.

Обръщайте внимание на периодите на мълчание

Ако Близнаците мълчат и се държат много тихо, значи нещо се е случило. Най-вероятно те са направили нещо и просто се страхуват да ви кажат за това. В такива моменти е важно да им покажете своята добронамереност и нежност. В този случай те самите ще разкажат всичко. Просто не ги пришпорвайте и не им досаждайте с въпроси защо са толкова тихи и тъжни.

Опитайте се да впечатлявате Близнаците

Всички, които са родени под контрола на тази зодия, обичат оригиналността на гаджето им. Бъдете весели, забавни, общителни. Не се страхувайте да им правите непредвидени подаръци, дори и най-малките. Близнаците наистина оценяват вниманието на половинката си и мразят пълното му отсъствие.

Advertisement