Как да направите така, че желанието ви да се сбъдне за седмица

момиче-духа-глухарче

Струва ви, се че мечтата ви изглежда неизпълнима? Не сте прави. Абсолютно всяко желание е изпълнимо. Важно е само правилно да го намислите.Тази лесна техника за изпълнение на желания ще ви помогне да осъществите своята мечта. Ако сте готови, започнете още сега!

Техника за изпълняване на желания

За начало трябва да се запознаете с това как се изпълняват желанията и какви действия са нужни за целта. Няма нужда да разчитате на вълшебен джин или златна рибка. Трябва сами да постигнете желаното. Разкажете за своите цели на Вселената! По какъв начин? Ще ви помогне силата на мисълта.

Вашата мечта трябва да има отношение само към вас. Не трябва да искате помощ за роднини или приятели. Те могат да направят това и сами. Има още едно важно правило – пожеланото в никакъв случай не бива да бъде във вреда на някого. Вашата мечта трябва да бъде изпълнена с добро.

Формулирайте желанието си така, сякаш това се случва сега. Важното е да не използвате каквито и да е отрицания! Например „Не искам да боледувам“ е неправилно, а „Аз съм здрав“ е това, което е нужно!

Напишете желанието си на лист и напишете срока, в който искате всичко да се изпълни. Важни са всички подробности. Конкретиката е вашият най-добър вариант.

След всички тези действия закрепете всичко с тези думи-амулети:

„Нека всичко пожелано се сбъдне в живота ми и ми донесе радост и щастие. Да бъде така!“

Изгорете листа и се опитайте да не мислите за това.

Помнете, че ритуалът действа само в случай, че се отнесете към него напълно сериозно. Трябва искрено да вярвате, че всичко ще се осъществи.

Така че не бива да бездействате. Направете така, че вашата мечта да стане по-близка.

Advertisement
Фейсбук коментари