Вълшебните карти ще ви разкажат за събитията през следващите 14 дни

карти-таро

Нашият живот е удивително нещо. Тук има място за всичко. И за вълшебства, просто трябва да се обърнете към тях. Можете дори да предскажете своето бъдеще, стига само да се вслушате в подсказките и знаците, които ни изпраща вселената.

Може да се възползвате и от подръчните средства. Например от картите таро. Предлагаме ви да пробвате да научите в общи линии нещата, които съдбата ви е приготвила за близките 14 дни.

Не трябва да правите нищо сложно. Постарайте се да се отпуснете, да затворите очи и да изчистите ума си. След това отворете очи и изберете една карта.

Не забравяйте, че предсказанието, което ви е дала картата, не е присъда. Това е само предупреждение как могат да се развият събитията, ако не предприемете нищо. Така че какво ще се случи и какво не – решавате вие. Всеки от нас има шанс да промени съдбата си.

А сега да започваме гадаенето. И така, изберете си карта!

Карта 1

Погледнете в най-близкото си обкръжение, някой се опитва да ви навреди. Това може да е човек, който напоследък злоупотребява с вашата помощ или такъв, който често ви държи хвалебствени речи.

Бъдете бдителни. Ще можете да изкарате недоброжелателя в чиста вода. Запазете пълно спокойствие. Ако някой ви говори зад гърба – не слушайте. Вие сте на правилния път. Продължете да правите това, което сте правили и след 14 дни ще получите своята награда.

Карта 2

Ще бъдете много успешни в най-скоро време. Но това не е повод да се отпускате, защото късметът ви може да ви се изплъзне. Постарайте се да бъдете внимателни: съдбата ще ви подари шанс за успех. Не го изпускайте. Близките 14 дни са отлични са реализиране на замисленото. Бъдете решителни и действайте!

Карта 3

Говори за това, че в живота ви постепенно всичко започва да се подрежда. Проблеми в този период не се предвиждат. А ако и възникнат, те ще бъдат незначителни. Следващите 14 дни са подходящи за установяване на контакти. Буквално сте пълни със сила и енергия, за да продължите напред. Успехът ще ви съпътства. Важното е да вярвате в себе си и собствените сили и тогава никои злодеи не са страшни.

Advertisement
Фейсбук коментари