„Ше те за’апа“! Разюздана психоложка, работеща с деца, потресе зрителите на „Ергенът“ (видео)

Скрийншот: "Ергенът", Btv

Във втори епизод на „Ергенът“ зрителите видяха втората дванадесеторка участнички, които влязоха в романтичното риалити. Във втората партида наперени моми продуцентите бяха подготвили наистина ярки образи, някои от които буквално потресоха зрителите.

Хитът на вечерта стана Христиана от Кюстендил, която побърка всички с разюзданото си и агресивно поведение, а за капак на всичко се оказа, че неконтролируемата русокоса фурия работи като детски психолог в училище… 

Кюстендилката реши да блесне още с първата си поява, като подари на ергена Алек… кюстендилска слива.

30-годишната психоложка демонстрира огромно самочувствие още във визитката си, като се определи за „царица“ и каза, че никога няма да се премести в София, защото „По-добре царица на село, отколкото пъдар в града“.

Нахаканата Христиана заяви, че любовта е хубаво нещо, но не може да яде само боб и леща, затова очаква мъжът да бъде материално осигурен. Не пропусна да се похвали, че бившите мъже в живота й са я глезили с подаръци като кола и къща…

Присъединявайки се към останалите участнички, щурата кюстендилка бързо се превърна в главно действащо лице на коктейла, като не пропусна да влезе в конфликт с другите дами.

„След малко ви подкарвам, да знаете! Нещо ми е много скучно“, обяви с гръмкия си глас училищния психолог. 

Един от обектите й на атака бе танцьорката Теа, която влезе с корона и се самообяви за „кралица на имението“.

„Теа, нищо лично, ама след малко ше те за’апа, да знаеш“, обяви намеренията си кюстендилката.

„Не искам да влизам в диалог с теб, защото не си ми на нивото“, отвърна й Теа, което видимо изненада наперената Христиана.

„Аз съм кюстендилската Мадона, пък ти нека си си с короната!“, не остана длъжна тя. 

През цялата вечер Христиана не спря да ръси лафове и да бъде в центъра на събитията.

„Прилича на мишка, затова й викам цър-пър!“ и „Изобщо не ми беше до розата – умреха ми краченцата. Мале, как ме болат краката! Леле, божке едвам стъпвам.“, бяха част от култовите й бисери.

Стигна се дотам, че от продукцията се принудиха да обуздаят дивата кюстендилка и да я изпратят малко да си почине и да „изпие едно кафе“.

Със сигурност ще гледаме устата психоложка и занапред в предаването, защото типажи като нея са истинска находка за продуцентите.

Advertisement