Мъж казал на жена си, че вече не е красива и млада. Отговорът й е достоен за похвала!

Мъж-казал-на-жена-си,-че-тя-вече-е-загубила-красотата-и-младостта-си.-Отговорът-й-е-достоен-за-похвала!

Тази история станала толкова поучителна, че обиколила целия интернет. За мнозина тя е пример за правилните и мъдрите отношения между мъжа и жената. А всичко започнало със съпрузи, които живеели заедно от 30 години.

Те изградили от нулата своя семеен живот, постигнали финансова независимост. И най-важното – те били опора един за друг и се подкрепяли.

След като събрали всички свои близки, роднини и приятели, те решили да отбележат годишнината от сватбата си. Мъжът с важен вид решил да направи тост.

Той си спомнил за ранните години, когато с жена му живеели в малка стаичка, спели на пода, само върху парцалив матрак, а до него била млада и красива жена, която била едва на 21 години.

Днес, години по-късно, той вече има всичко: голям дом, удобно легло, но до него спи 51-годишна възрастна жена.

Жената изобщо не се обидила от думите на мъжа си, защото отдавна била свикнала на характерния му хумор. Както и знаела, че повечето мъже изобщо не мислят преди да кажат нещо.

Тя отговорила на тоста на мъжа си също в своеобразна форма. Тя отвърнала, че ако той иска млада 21-годишна красавица, то трябва да си спомни, че с нея ще получи малка вехта стая и неудобен матрак на пода.

Тоест, че това, което двамата имат сега, е заслуга на двамата, на извървения от двама им път. И само с 51-годишна старица той може да прекара вечери, в които е заобиколен от внучета. Не можеш да върнеш миналото, но трябва да цениш това, което имаш в момента.

Advertisement