Години наред била подигравана заради тази снимка. Накрая поставила на място всички злобари

Години наред й се смели в интернет, заради снимка. Накрая решила да отвърне на всички злобари

Много хора съдят за света само по това, което виждат. Така се случило и с тази снимка. Пълна жена паднала и всички започнали да й се подиграват за килограмите. След 6 години тя не успяла да замълчи и споделила една история, която ни учи първо да открием истината, а след това да съдим човека.

Дженифър Нап Уилсън пада от електрическата си количка в супермаркет в Мисури. Снимката става „вирусна“ и следват стотици шеги по неин адрес. 

Заради затлъстяването си и заболяване на гръбначния стълб тя трябвало да се движи из щандовете на борда на моторизирана количка, защото не може да стои изправена твърде дълго.

Когато обаче се канела да вземе пакет кутии със сода, паднала зрелищно. Няколко момичета веднага започнали с кикот да снимат на мобилните си телефони. Снимката веднага била публикувано в Reddit и Rate My Job и шегите завалели една след друга.

Сестрата на жената й изпратила снимката. Коментарите били толкова жестоки, че накарали Уилсън да напише толкова откровен отговор, че мемовете и подигравките спрели.

„Най-лошото в тази снимка е, че хората смятат, че дебелите хора карат електрически колички, защото са твърде мързеливи“, започнала Уилсън.

„Имам заболяване на гръбначния стълб, наречено спондилолистеза. Когато го имате, единият ви прешлен излиза от мястото си“, обяснява 39-годишната жена, която описва себе си като „майка на пълен работен ден“.

Това причинява ужасна болка и липса на подвижност в гърба и краката на майкаъта на две деца.

Дженифър Нап Уилсън

Колкото по-дълго Уилсън стои права, толкова повече краката я болят и изтръпват. Точно в този ден тя имала обостряне, била наистина болна.

„В моя случай, колкото по-дълго стоя, толкова по-вцепенени и слаби стават краката ми. Известно е, че падам поради това състояние.“

Заради липсата на движение жената почти не изгаря калории. Освен това тя има редица психични отклонения, които се опитва да „заглуши“. Затлъстяването носи голям дискомфорт в живота й и Уилсън страда от него, но все още не може да се възстанови.

Краят на писмото също е емоционален:

„Причината, поради която споделям това, е, че хората смятат, че е смешно да се смеят на хората с увреждания, но те са там и са истински. Така че следващия път, когато видите снимки, които се подиграват на хората, не забравяйте, че не знаете нищо за тези хора или за неудобствата, с които се сблъскват всеки ден. Никога не е просто безобидно забавление да се смееш на някого.“, заключава жената. 

Advertisement