Престъпникът нападнал жената в гората, но щом тя се обърнала, веднага осъзнал грешката си

Престъпникът нападнал жената в гората, но щом тя се обърнала, веднага осъзнал грешката си
Източник: run_kiwi_run/instagram

За съжаление живеем в свят, в който жената винаги трябва да бъде нащрек, всеки път, когато излезе от дома си. Новинарските емисии напоследък преливат от новини за насилие над жени и това е повод да се замислим колко незащитени са представителките на нежния пол.

Да, точно така е. Лично аз не познавам нито една жена, която да се чувства комфортно да се разхожда сама в гората вечер. Въпреки че жените са най-често малтретирани в домашна среда, страхът, че някой непознат ще чака зад ъгъла, изчаквайки подходящия момент за атака, винаги е налице.

Този кошмар веднъж се превърнал в реалност за жена от Сиатъл. Тя правела вечерния си крос, когато била нападната и се опитали да я изнасилят. Но нападателят нямал представа кого атакува…

Била обичайна неделя.

Кели Херън излязла за обичайното си вечерно бягане в подготовка за маратон.

Но това бягане щяло да бъде запомнено за дълго време. След като пробягала 6,5 километра, Кели спряла в обществена тоалетна. Внезапно, когато Кели стояла до мивката, тя била нападната отзад.

Мъжът се бил скрил в едно от сепаретата и чакал да влезе самотна жена, за да я нападне. Мъжът блъснал Кели на пода и започнал да я удря. Но нещастникът не очаквал, че жертвата ще може да отвърне на удара.

Вместо да се парализира от паника и страх, адреналинът на Кели взел връх. Тя събрала всичките си сили и се преборила.

„Борих се за живота си, крещях, драсках лицето му, блъсках и отчаяно се опитвах да се измъкна от хватката му – не исках да се откажа“, пише Кели на страницата си в Инстаграм.

Но това не било всичко.

Престъпникът не е знаел, че Кели наскоро е завършила курс по самоотбрана. Използвайки всичките си нови умения, тя успяла да отвърне на нападателя.

Тя се отскубнала, скочи на крака, натика нападателя в кабинката и го заключила вътре. Храбрата жена го задържала там, докато дошла полицията и го арестувала.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Herron (@run_kiwi_run)

„Има шевове по лицето ми, много синини и охлузвания по тялото ми, но духът ми не е сломен“, пише Кели в профила си.

Мъжът бил задържан и обвинен в опит за изнасилване.

Кели наистина притежава невероятна сила на духа и борбен дух, което й помогнало да защити себе си и достойнството си!

Кели споделила историята си в Инстаграм, където сега вдъхновява други жени да се противопоставят на насилието.

Advertisement