Ергенът призна на участничка как мисли да кръсти децата си, тя се ужаси

Ергенът призна на участничка как мисли да кръсти децата си, тя се ужаси
Скрийншот: БТВ, "Ергенът"

Един от вечните спорове в България, а именно трябва ли децата да се кръщават на баба и на дядо, се пренесе и в имението на риалитито „Ергенът“.

До темата за това как трябва да се кръщават децата се стигна в диалог между Алек и Мими Стоянова, която вече има едно дете от предишен брак. Тя призна на ергена, че нейното момиченце Екатерина много й липсва.

„Кръстена е на майка ми“, каза Мими. „Изобщо не съм мислела как ще кръщавам детето, аз знаех, че по традиция детето се кръщава на майката. Ти кръстен ли си на някого?“ – попита на свой ред тя.

В отговор Алек отговори, че е трябвало да бъде кръстен на баща си Алексей, но в крайна сметка баба му и майка му решили, че ще е Александър.

Постепенно двамата се заговориха как биха се казвали бъдещите деца на Алек. И тук ергенът остави събеседничката си с отворена уста…

„Мислел съм си за Леонид… Мислел съм си за Аврора…“, заяви ергенът на зяпналата от почуда кандидатка за сърцето му. 

Мими от Ергенът
Мими не остана въодушевена от проекто имената на Алек. Скрийншот: БТВ, „Ергенът“.

„Е това са много странни имена… Аврора Младенова“, не се сдържа Мими.

По-късно пред камерите занимаващата се с маркетинг дама каза, че при евентуално задълбочаване на отношенията с Алек, ще надделее нейното мнение. Явно Леонид и Аврора са имена, които никак не са по неин вкус…

Advertisement