„Прическа, нови зъби и живот“: как уморена жена от село се превърнала в дама

До днес много жени не разбират, че красотата е работа, която включва постоянни грижи за себе си. Не всеки получава чар от природата, но дори красавиците, без подходящи грижи, се превръщат в немарливи жени.

Много е интересно да наблюдаваме превръщането на такива обикновени жени в елегантни дами.

Веднъж Коко Шанел произнесла прекрасни думи: „Ако една жена не е станала красива до 30-годишна възраст, то тя е просто глупачка“.

Младостта си отива бързо, а с нея и красотата, ако не я поддържате правилно. В тази статия искаме да ви покажем добър пример с помощта на една обикновена жена.

жена-промяна

Тя се казва Естер и по лицето й виждате, че е работила много усърдно и упорито. Умореният поглед, сивата коса и износеното лице доказват това нагледно.

Изтъкнати специалисти решили да помогнат на Естер, като й дали нов живот чрез невероятно преобразяване. Зъболекарят бил първият, който се захванал за работа, дарявайки на жената холивудска усмивка.

холивудска-усмивка

 

След това жената отишла на маникюр, където ноктите й станали добре поддържани и красиви. Накрая тя посетила фризьор и гримьор. Гримът наистина може да направи чудеса!

жена-прическа

Само вижте колко красива е станала Естер. Героинята била напълно доволна от новия си външен вид.

жена-пълна-промяна

Тя дала обещания на всички специалисти, които се потрудили над външния й вид, че и занапред ще се грижи за себе си и от време на време ще посещава салона за красота.

занемарена-жена

жена-промяна-във-външния-вид

„Нямах представа, че мога да бъда толкова красива“, споделя емоциите си жената.

А майсторите са наистина страхотни! Те успели не само да променят външния вид на Естер, но и живота й.

Advertisement