Пророчествата се сбъдват: в Израел се случиха 3 знамения, които са предречени в Библията

Пророчествата се сбъдват: в Израел се случиха 3 знамения, които са предречени в Библията
Източник: Pixabay

Необичайни събития дават повод да се говори за билейски апокалипсис.

Последните световни събития повдигат въпроси относно библейските пророчества, края на света и идването на Месията.

Няколко удивителни феномена станаха обект на дискусия и мнозина видяха в тях признаци на времето и изпълнение на древни пророчества.

Всичко започна още през 2018 г. Тогава в Израел се случи събитие, което мнозина смятат за невероятно: раждането на „червена юница“, първото от 2000 години. Много медии писаха за това, по-специално The Sun.

Това създание има специално място в легендите за края на света и идването на Месията. В юдаизма се смята, че появата на червена крава предвещава изграждането на Третия храм на Йерусалим и идването на Месията.

За евреите това събитие има особено значение и буди надежда за бързото изпълнение на библейските пророчества.

Следващият знак, който привлече вниманието, беше бързото запълване на карстовите дупки в Мъртво море с морски обитатели.

Пророк Езекил в Стария завет заявява, че преди деня на Страшния съд Мъртво море ще оживее и водата ще бъде богата на риба и растителност. Израелски учени потвърдиха, че на практика това се случва  и това явление не може да не предизвика изненада.

Третото необичайно събитие беше появата на видео, в което змия се измъква от пукнатини в Западната стена на Йерусалим и неочаквано прекъсва молитвите на вярващите.

Видеото се появи на сайта на Times of Israel. Кадрите показват как влечугото плаши гълъб – някои интернет потребители смятат това за знак, че пророчеството за идването на Месията скоро ще се изпълни.

Въпреки че много хора са скептични относно подобни пророчества, тези събития провокират размисъл и отварят важни въпроси.

Възможно ли е древните текстове и пророчества да съдържат знаци и предсказания, които сега започват да се сбъдват?

Наистина ли наближава краят на света, за който са предупреждавали провидците от миналото?

Тези въпроси остават отворени и само времето ще покаже какви отговори ще донесат.

Advertisement