Единствената дъщеря на Филип Киркоров вече порасна и прилича невероятно много на баща си

Филип Киркоров
Източник: Instagram/fkirkorov

Филип Киркоров е може би най-голямата звезда на руския шоубизнес. Роденият във Варна певец има две деца – дъщеря на име Алла-Виктория и син Мартин. И двеет деца са родени от сурогатна майка.

През декември дъщерята на поп звездата стана на 12 години и със сигурност ще се изненадате, като видите колко много прилича тя на Киркоров. 

Като повечето деца на знаменитости в Русия и те са свикнали да получават най-добрите и най-скъпите неща. Гардеробът им съдържа само най-луксозните марки, най-новите модели телефони и най-добрите играчки.

Последният рожден ден на дъщерята на Киркоров също е бил доста специален. Все пак тя е толкова чакано и обичано дете.

Алла-Виктория Киркорова е родена на 26 ноември 2011 г., но през 2023 г.  празнуването на рождения ден било преместено на 1 декември.

И тази дата не е избрана случайно. Единствената дъщеря на руския крал на поп музиката е много трудно да бъде изненада. Момичето просто се къпе в лукс от раждането си. Вероятно по този начин бащата се опитва да компенсира липсата на майка за децата си.

Затова тази година било решено да рождения ден на Алла-Виктория да бъде отпразнуван  на премиерата на филма „Елхички -10“ . Именно на 1 декември се състоя въпросната премиера в закрита кино зала.

В чест на тържеството целият клас на Алла-Виктория бил поканен на кино. По време на прожекцията на филма самата рожденичка була поканена на сцената, където я поздравили. Там й подарили голямо куче играчка и море от цветя.

След прожекцията на филма няколко бодигарда изнесли цветята от салона, толкова били много. А защо подарили куче на момичето? Можете да се досетите за това, след като гледате филма „Елхички-10“.

В този филм една от главните роли се играе от самия Филип Киркоров. Той играе себе си, разбира се.

И според сценария, в навечерието на Нова година дъщерята на героя моли да й подарят обикновено куче от улицата. Но вместо това звездният баща й подарява скулптура на прочутото куче на Анди Уорхол.

Детето било много разстроено от този обрат на събитията, защото основната му детска мечта останала неосъществена. Както често се случва, възрастните не винаги разбират напълно значението на детските мечти. Затова и възрастните спират да мечтаят, защото са сигурни, че мечтите не се сбъдват.

Друг интересен факт е, че самата Алла Виктория отказала да се появи във филма и да играе ролята на дъщерята на баща си. Момичето изобщо не иска да бъде актриса и по всякакъв начин избягва публичния шум.

Може би това е просто заради възрастта й. Все пак, още от малка е виждала другата страна на обществения живот и популярността. И може би като дете е против този начин на живот. Филип Киркоров често се опитва да я представи на светски събирания, но на момиечто въпросния светски блясък изобщо не й е интересен.

Advertisement