Джони Деп отново се дегизира като Джак Спароу в името на болно момче (видео)

Джони Деп отново се дегизира като Джак Спароу в името на болно момче (видео)

Холивудският актьор записа видео обръщение към 11-годишно дете, което е в палиативен център след няколко операции.

11-годишният Кори прекарва по-голямата част от живота си по болници. Той вече е претърпял няколко тежки операции, включително трансплантация на сърце.

От всички забавления, достъпни за детето любимото е заснемането на видеа от болничната стая, които то качва в ютуб канала си Kraken The Box. Момчето мечтаело да увеличи броя на абонатите и Джони Деп решил да му помогне в това.

Актьорът в образа на култовия пират Джак Спароу записал видео съобщение, в което пожелал на детето късмет и изпълнение на съкровената му мечта.

„Капитан Кори… Разбирам, че ти си истински ютюбер… Така че това, което искам да кажа е, че съм щастлив, че съм абониран за твоя канал и ще помоля всичките си приятели да направят същото <…> Пожелавам ти безкраен късмет, Кори. Аз съм най-големият ти фен, капитан Кори, изпращам ти лъчи любов“, казва Деп.

 

Феновете на Деп се възхитиха от видеообръщението и отново поискаха от Дисни да върнат актьора във франчайза на Карибски пирати, въпреки че самият артист вече каза, че няма да изиграе повече ролята дори за стотици милиони долари.

Advertisement
Фейсбук коментари