Дете-чудо удиви със знания и грабна сериозна сума в „Стани богат“

Дете-чудо удиви със знания и грабна сериозна сума в
Скрийншот: BTV

18-годишният студент Краси Масларов се превърна в един от най-запомнящите се участници в новата история на „Стани богат“, откакто култовия формат се излъчва по BTV.

Краси удиви зрителите на предаването с познанията си, като въпреки крехката си възраст успя да си тръгне с чек за 20 хиляди лева. За радост и на водещия Михаил Билалов, който не скри удоволствието си от страхотното представяне на момчето.

Младежът е истинско дете-чудо, защото е завършил предсрочно средното си образование и вече е втори курс студент в университета в Манчестър. „Преизпълнил е петилетката за 3 години“, пошегува се Билалов и нарече хлапето „ударник“.

Красимир Масларов „преизпълни“ успешно плана си и в играта, защото успя да вземе цели 20 хиляди лева, макар и с малко късмет. Въпросът за сериозната сума беше кой изпълнител вследствие на сбиване променя цвета на очите си. Вундеркиндът не знаеше отговора, но реши да пробва късмета си и наслуки посочи верния отговор – Дейвид Боуи!

Следващият въпрос, за 30 хиляди лева, беше в кой град се намират знакови архитектурни шедьоври къщите на Паганин, Головин, Томбидис и Мърфи, дело на Иван Иванов. Тук момчето си призна, че няма идея кой е верният отговор и реши да не насилва повече късмета си, отказвайки се от участие.

Щастливият студент заяви, че ще празнува със семейството си, част от сумата ще отиде за образованието му, освен това смята да инвестира и в стоки и валути.

А ние, зрителите, си пожелаваме и занапред да гледаме такива вдъхновяващи българи!

Advertisement