6 от най-неукротимите и непокорни зодии

жена и лъв
Източник: Pixabay

Няма какво да се лъжем, някои зодии е почти невъзможно да бъдат опитомени и пречупени. Проявената упоритост обаче не винаги е от полза и дори може да им изиграе лоша шега.

Водолеите – страстните любители на свободата

Ако решите да опитомите Водолей, най-добре оставете тези планове на враговете си. Първо свободолюбивият Водолей ще устрои вселенски бунт, после ще се престори на мъртъв. През цялото това време той ще се надява, че все пак ще го оставите на мира.

Представителите на тази зодия не могат да бъдат вкарани в клетка, дори и да е от злато. В името на свободата Водолеите лесно развалят не само приятелства, но и семейни отношения.

Везните – мъдрите мечтатели

В ежедневието Везните са доста очарователни, дружелюбни и общителни. Но дори не си и помисляйте да ги ограничавате или принуждавате да правят това, което не искат.

Благодарение на точната си интуиция и проницателност, те са добре запознати с хората. Интересното е, че всеки опит за манипулиране Везните веднага определят като заплаха и безмилостно пресичат в зародиш.

Скорпионите – активни и неукротими

Не се опитвайте да дресирате тази неукротима зодия. Те отхвърлят всякакви ограничения и рамки. Не бива да мислите, че в името на любовта Скорпионът ще се поддаде на опитомяването и ще си седне на едното място.

В главата му са наполеонови планове, от които той никога няма да се откаже. Така че, ако искате да бъдете приятели със Скорпиона, не се опитвайте да ограничавате свободата и активността му.

Овните – упоритите лидери

Овните са готови да защитават мнението си до последно, дори когато осъзнаят, че са сбъркали в първоначалните прогнози. Те толкова много обичат да печелят, че спорът с тях често е просто загуба на време.

Но можете да се договорите с Овена. Дори опитоменият Овен все още ще бъде привлечен от свободата и е малко вероятно да успеете да го затворите, лишавайки го от широк кръг от общуване.

Стрелците – енергичните прагматици

Стрелците са огромен куп енергия, която движи планетата. Ако видите представител на този знак в спокойно състояние – не се заблуждавайте – това е само петминутна почивка.

Стрелците са почти неконтролируеми и неуловими. Ако сте решили да ги опитомите, по-добре да оставите тази идея и да преминете към друг обект.

Близнаците – непостоянните изследователи

Ако Близнаците са харесали идеята да бъдат опитомени, не бързайте да празнувате победата. Най-вероятно след няколко минути Близнакът ще се умори от статичното състояние и ще реши да тръгне на околосветско пътешествие.

Еднообразието е това, което най-много вбесява Близнаците. А ако се опитате да манипулирате двуликите изследователи на света, скоро ще разберете, че вие ​​самият седите на късата им каишка.

Advertisement