10 жестоки истини за любовта към Везните

10-жестоки-истини-за-любовта-към-Везните

Везните са хармонични, приятни и уравновесени хора, а под невъзмутимия им вид се крие интересна, възхитителна и ярка личност. Ето още няколко факта за Везните, които няма да ви оставят безразлични към тези забавни хора:

1. Те са малко „тра-ла-ла“

Везните, родени между 4 и 13 октомври, са странни хора. Обичат да танцуват без музика, да имитират звуците на животни или да правят нещо нестандартно. Каквато и да е проявата на тяхната странност, тя съществува и няма измъкване от нея.

2. Нерешителни или не?

Везните трудно вземат решения. Независимо дали става въпрос за избор на сладолед или труден житейски извод. За тях всяко решение е въпрос на живот и смърт, независимо какъв е залогът.

Везните ще претеглят всички плюсове и минуси, докато не се докарат до лудост. И след като направят избор (обикновено с помощта на друг човек), има голям шанс да съжаляват почти веднага или да прекарат остатъка от живота си, чудейки се какво би се случило, ако бяха избрали другата опция.

3. Те са миротворци

Везните искат световен мир. И въпреки че това, за съжаление, не е постижимо, те все пак ще работят по въпроса.

Мразите ли някого? Дори ако Везните също не харесват този човек, те ще посочат достойнствата му, само в името на справедливостта.

4. Трудно казват „Не“

Дори ако Везните са планирали всичко две седмици предварително, те пак ще намерят време за интересен проект на работа, среща с приятел или посещение на нова изложба. Те просто не могат да отказват на хората.

След като знаете това, дори не си помисляйте да се възползвате от слабостта на Везните и да ги помолите за милион услуги, защото… те вероятно ще ви кажат „да“.

5. Те страдат от синдрома на пропуснатите ползи и са ревниви

Те винаги искат да са наясно с всички събития и не искат да пропуснат нито едно от тях. Red Hot Chili Peppers или LP в града, откриването на ново арт пространство или изложба на цветя – те трябва да присъстват навсякъде!

Ами ревността? Това няма нищо общо с нивото им на доверие във вас. Не е заради вас, заради тях е.

Ако не знаят всички подробности за онази нощ с приятелите ви, умовете им сами измислят най-лошия възможен сценарий.

6. Те са невероятно очарователни и обичат да флиртуват

Везните са любимци на всички и обичат да флиртуват. Но не се притеснявайте, те не са измамници и са обвързани само с един партньор. Везните просто обичат да разпръскват своя чар, като са харизматични и привлекателни за хората около тях.

7. Нуждаят се от време за презареждане

Някои хора наричат ​​тази черта на Везни „мързелива“. Разбира се, те обичат да си почиват, но само за да възобновят силите си за нови приключения. Така че, ако Везните спят до обяд в неделя, това означава, че са си прекарали добре през уикенда.

8. Обичат красивите неща

Те са малко материалисти и обичат да пазаруват. Въпреки това, Везните предпочитат да инвестират в качество, било то чанти или домашен декор, и обикновено са готови да отделят солидна сума за дадена вещ. Това не означава, че те очакват диаманти от вас, но ако им предложите, няма да откажат.

9. Те са страхотни слушатели

Можете спокойно да отидете при тях за решаване на проблеми. И докато Везните не могат да гарантират, че ще ги разрешат, те винаги ще бъдат там, за да предложат приятелско рамо, да предложат съчувствие и емоционална подкрепа и да помогнат за облекчаване на бремето от тревогите.

10. Обичат да приемат нови предизвикателства

Те не се носят по течението и винаги са готови за следващото приключение: уроци по китара, обучение по джудо или изучаване на нов език.

Дори ако Везните са щастливи в семейния живот и кариерата, те продължават да жадуват за нови знания и винаги ще отделят време за тях. И ако това означава да отделят по-малко време на избраника си, така да бъде.

Advertisement
Фейсбук коментари