Дъщерята на Моника Белучи, която нямаше равна, надмина майка си по хубост:

Дъщерята на Моника Белучи, която нямаше равна, надмина майка си по хубост:

„Девицата надмина майка си, която преди нямаше равна на себе си”: дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел – Дева Касел – вече е пораснала и снимките, които споделя, показват, че е станала невероятна красавица.

И потребителите са възхитени от момичето, като един от коментарите гласи: „Девицата надмина майка си, която преди нямаше равна на себе си”.

Това не е първият път, когато момичето бива сравнявано по външен вид с майка си, но изглежда е първият път, когато някой толкова шумно обявява, че Моника, която всички смятаха за еталон на женственост и красота, е загубила позиции пред нейната дъщеря.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Дъщерята на Моника Белучи, Дева Касел, е музата на модна къща Dolce & Gabbana, а нейни снимки красят десетки корици на модни списания.

Днес момичето е на 18 години, дебютира в модата на 16. От раждането си новата муза на италианския свят беше предсказана да има шеметна кариера.

През 1987 г. е публикувана една от първите снимки на Моника Белучи за френския Elle: на кадрите 23-годишна италианка се върти в пищна рокля, покривайки лицето си с червени кожени ръкавици.

33 години по-късно същото списание ще представи дъщерята на Белучи от брака й с актьора Венсан Касел.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 

След тази корица на списанието последва информационен бум. Модните къщи веднага искат да подпишат договор с красивата Дева, като й предлагат различни договори.

Въпреки че Моника Белучи и Дева Касел си приличат само отчасти: наследницата има по-закръглени, красиви черти, модната индустрия обича семейните истории.

Спомнете си само модела Кая Гербер и нейната звездна майка Синди Крауфорд, която след дебюта си получи 20 предложения за сътрудничество. Историята се повтори с Дева Касел.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

В началото тя станала рекламно лице на кампанията за аромати Dolce Rose by Dolce & Gabbana. Три месеца по-късно Дева позира пред фотографите на шоуто на Dolce & Gabbana в Милано.

След поредица от изяви за списание Elle Дева Касел бе наречена „новата муза на италианската мода“.

Нови фотосесии с участието на Дева Касел излизат почти всяка седмица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Отбелязваме, че през 2022 г. в Торино приключиха снимките на драматичния филм „Красиво лято“, в който участва Дева Касел. Тя изигра ролята на 16-годишна разкрепостена и своенравна манекенка, която въвежда скромната си приятелка в бохемския свят на артистите.

Рано е да се прецени как ще се развие по-нататък кариерата на младата Дева. Но определено можем да кажем, че обществото прие и обикна момичето.

Advertisement