18 интересни факта за Рибите: зодията с уникален ум и фина душа

18 интересни факта за Рибите: зодията с уникален ум и фина душа

Ние сме зодия Риби – ние сме фини натури, приемаме всичко много близо до сърцето си и понякога като малки глупачета се замечтаваме за нещо и чакаме…

1. Рибите не изневеряват, но флиртуват. Те не лъжат, но понякога не се доизказват. Те не са ревниви, просто са свикнали да са единствени и неповторими.

2. Кой каза, че упоритостта на Рибите е минус? Те обикновено се втурват в правилната посока.

3. Когато търпението на Рибите е изчерпано, тогава започва пълен хаос.. Рибите са си такива, не ги подвеждайте…

4. Рибите са надарени от природата с наивни, добри очи. Но знайте, очите им никога няма да блестят както преди, ако разбиете сърцето им…

5. Да, Рибите могат да чакат дълго. Да търпят дълго… И после край и това е. Прегорели са. Писнало им е. И вече им е все тая… Затова, ако искате да сте щастливи с човек от зодия Риби, не ги карайте да чакат твърде дълго.

6. Когато им е трудно, Рибите веднага се сещат, че ако се предадат няма да стане по-лесно. И в това е тайната на успеха им.

7. Рибите са като котките. Обичат, когато ги галят, после заобичват тези, които ги галят. Когато спрете да ги галите, те първо забравят ръцете ви, а след това забравят да обичат…

8. За разлика от други зодии, Рибите знаят как да сбъднат мечтите си. И ако си поставят цел, определено ще я постигнат!

9. Основният проблем на Рибите е, че са прекалено директни, откровени и винаги казват истината. Мнозина не харесват това… Особено лъжливите и двулични хора.

10. „Изведнъж“ е дума, която ги описва чудесно. Изведнъж се натъжават, изведнъж се усмихват, изведнъж се обиждат и после всичко е наред. Така и живеят!

11. Рибите са като силен наркотик. На някои действат депресиращо, на други от тях им поникват криле… Но никой не може да остане безразличен към зодия Риби!

12. Ако Рибите са обидени, радвайте се, че не са безразлични към вас. Внимавайте, ако някой ден те станат весели и не са ревниви – това означава, че сте ги загубили…

13. Колкото и недостатъци да има човек, за Рибите той винаги ще бъде идеален, ако им е любим.

14. Понякога Рибите искат да се откажат от всичко, да изпратят всичко по дяволите и да изтрият паметта си за всички онези глупави и ненужни спомени и хора, които някога са ги наранили… Но това не работи… Просто не работи…

15. Рецепта на Рибите за възстановяване на душевното равновесие: шофирайте 30 км извън града, излезте навън и погледнете към нощното небе.

16. Или влизате в живота на Рибите, или излизате. Но не стойте, ако обичате на прага – влиза студ.

17. Не си играйте с чувствата на Рибите. Ако ги обичате, те могат да ви отведат в рая, но ако ги предадете, ще ви пратят в ада.

18. По принциш Рибите са просто устроени: не предават приятелите си, не вземат чуждото, не целуват хора, които не харесват и винаги се обаждат на майка си!

Advertisement