Бруталната истина за отношенията с Овните (написана от една от тях)

Бруталната истина за отношенията с Овните (написана от една от тях)
Източник: Pixabay

И така, влюбили сте се в Овен, а? Е… Успех!

Шегувам се. Ние сме фантастични романтични партньори. Сега, когато сте влюбени до уши, е време да научите няколко неща за това какво е да си във връзка с Овен.

Първото (и най-важното) е, че ние сме вашият най-добър избор в цялото зодиакално съзвездие. Сигурна съм, че това е общоприето и потвърдено мнение от астролозите, просто искам да го подчертая още веднъж, за да сме всички на една вълна. Или в една слънчева система. Няма значение.

Сега, след като изяснихме всичко, нека разберем повече за характеристиките на любовната съвместимост със зодия Овен…

1. Ние сме яростни

Нищо чудно, защото Овенът е огнена зодия. Цял живот са ме наричали „яростна“ и след години самоанализ стигнах до извода, че това е едновременно комплимент и обида (избирам първото).

На практика това означава, че когато влезем в една стая, тя се изпълва с огромно количество енергия. Предимно хубава. Или лоша, в зависимост от настроението.

Ние сме тези, които със сигурност ще поканите на партито, ако искате да е забавно. Но това има и своите минуси – избухливи сме.

2. Имаме его

Жените Овен се нуждаят от хора, които, ако е необходимо, ще се подчинят на егото им (което се случва доста често) или ще го обуздават. Успех в опитите да намерите средата!

3. Авантюристични сме

Опитваме почти всичко ново. И ако не ни хареса (или не успеем) от първия път, едва ли ще го повторим.

4. Бързо ни става скучно

Ако не ни забавлявате, ако сексът с вас е посредствен и разговорите станат безинтересни, ще си тръгнем. Ще го направим деликатно (имаме обноски). Така че помнете: ако не можете да завладеете вниманието ни, скоро ще ни загубите.

5. Ние сме хора на високия полет

Не се занимаваме с дреболии. Обмисляме проекти, идеи, цели и необходими стъпки за завършване на работата цялостно. А малките подробности не ни интересуват. Ще се справим с тях, ако трябва – все пак ценим отговорността (без особен ентусиазъм).

6. Агресивни сме

Ние сме агресивни в това, което, когато и както искаме. Моля, не блокирайте пътя ни. По-добре не се състезавайте с нас, защото със сигурност ще загубите.

7. Любовта ни е много силна

Влюбваме се бързо и с ентусиазъм, но обичаме с дълбока страст. Обичаме да обичаме. Ако започнете да се срещате с с нас, ще го знаете и ще го усетите с цялата си душа.

8. Наслаждаваме се на живота

Честно казано, харесваме всичко: пътувания, литература, театър, интересни хора, света, вас. Ние сме очаровани от почти всичко, искаме да живеем пълноценно.

Затова ни наричат ​​хора на високия полет. Ако започнем да мислим за малките неща, тогава просто няма да имаме време да се наслаждаваме на живота.

9. Верни сме до самия край

Не наранявайте приятелите и близките ни хора. Можем да сме обидени с години. За години. И ако отмъщаваме то ще е нефизически, а с думи. Врагът на моя приятел е мой враг. Бъди внимателен.

10. Решителни сме

Казваме почти всичко, което искаме, особено на хора, които ни познават много добре. Може да си затваряме устата пред вашите родители или шеф, защото „сдържаността“ е социална норма, но разберете, че ни е изключително трудно да мълчим. Затова е по-добре да се застъпите за нас и да не ни позволявате да избухнем от цялата тази учтивост.

11. Много, много работим

Наемете Овен, дайте му интересна задача и той ще работи повече от всички в стаята.

Предупреждение: Това работи само ако Овенът прави това, което обича. Иначе няма да станат нещата.

12. Нетърпеливи сме

Силно. Успяваме да свършим всичко за вчера и ако успеем да дойдем навреме на ресторант, кино или среща, защо и вие не можете да го направите?

Не се опитвайте да ни ядосате до такава степен като задръстване или опашка в магазина. Просто не го правете.

13. Нуждаем се от лично пространство

Ние сме напълно независими, което означава, че просто трябва да имаме собствено пространство. Ако се почувстваме като затворени в клетка, тогава ще избягаме в момента, когато отворите малко вратата. По правило сме привлечени от уравновесени мъже (със свои интереси и хобита), които в една връзка ни дават възможност да дишаме свободно.

Advertisement