Ето коя е голямата любов на Виктор от „Ергенът“

Ергенът
Кадър: bTV

Буквално за няколко часа 31-годишният фитнес инструктор и модел Виктор Стоянов се превърна в едно от най-обсъжданите имена у нас. Секссимволът от риалити формата „Ергенът“ разтуптя сърцата на хиляди българки и накара зрителите да се вълнуват и гадаят коя ще е избраничката на сърцето му.

Eдна от най-обсъжданите теми около Виктор е дали той е влязъл в риалитито необвързан или пък си има сериозна приятелка и всичко е за камуфлаж.

Оказа се, че фитнес атлетът в продължение на няколко години наистина е имал сериозна връзка. В първото издание на предаването самият той заяви, че една от големите любови в живота му е била с жена, която имала дете.

Виктор-Стоянов-и-Хриси-Парова

Въпросната дама се казва Християна Парова, като тя също споделя страстта на Виктор към спорта и е фитнес инструктор. Логично, двамата се запознават в залата, а любовта им продължава над 6 години.

Виктор-Стоянов

Виктор обаче влиза в шоуто сингъл и готов да бъде омаян от някоия от многобройните си ухажьорки.

Голямата интрига остава – ще успее ли Виктор да забрави за доскорошната си голяма любов и ще пусне ли някоя от 20-те участнички до сърцето си… Предстои да разберем.

Advertisement