Бивш агент на ЦРУ твърди, че Пентагонът има останки от извънземни (видео)

извънземно
Източник: Pixabay

Според него тайните служби на САЩ са открили няколко извънземни летящи обекта.

На първото публично изслушване в Конгреса на САЩ за съществуването на извънземни цивилизации и възможния контакт с тях, бившият агент на ЦРУ Дейвид Граш се закле под клетва, че правителството на страната е криело програма за откриване и изучаване на НЛО от публични от десетилетия.

По негови думи по време на службата му неведнъж му е разказвано за съществуваща от няколко десетилетия програма за откриване на „неидентифицирани въздушни явления“, претърпели авария и тяхното последващо изследване (реинженеринг).

Според Граш Вашингтон е знаел за съществуването на извънземна дейност от 30-те години на миналия век.

Бившият служител на Националната агенция за геокосмическо разузнаване обаче признава, че през годините на служба не е видял нищо необичайно, но е разговарял със служители, които са били наясно, че Пентагонът има няколко обекта от извънземен произход, които са се разбили.

От един от тях, според него, са иззети останките („биологичен материал“) на инопланетянин.

Отбелязваме, че 36-годишният Дейвид Граш не за първи път заявява, че правителството на САЩ е успяло да получи извънземна технология.

Дейвид Граш
Дейвид Граш по време на изслушването си на 26 юли 2023 г. Източник: WIkipedia

Миналия месец в интервю за NewsNation той каза, че правителството разполага с „непокътнати или частично непокътнати“ извънземни самолети, които „или са кацнали, или са се разбили“.

В началото на тази година американското разузнаване съобщи, че забелязва нарастване на съобщенията за НЛО. Министерството добави още, че от съображения за сигурност на страната считат за важно да анализират подробно всяко съобщение.

От своя страна отбелязваме, че повечето случаи със забелязани „извънземни обекти“ и други житни кръгове се случват там, където най-много се говори за това в медиите и се правят филми по тази тема.

Трябва също да се отбележи, че Дейвид Граш направи отличен подарък за уфолозите и вярващите в теориите на конспирацията в Съединените щати. Благодарение на него те получиха още едно потвърждение за своята правота (макар и въображаемо).

Вчера Пентагонът излезе с опровержение на думите на Груш. От военното ведомство казаха, че нямат секретни програми за изучаване на извънземен живот и технологии.

Това допълнително вбеси уфолозите, чийто основен лозунг е: „Не вярвайте на нищо, докато не бъде официално опровергано от правителството“.

Advertisement