Момичето изчезнало по време на полет, скоро горката майка разбрала истината

момиче в самолет
Източник: PXhere

Моя приятелка е стюардеса. Често чувам невероятни истории от нея, които се случват в самолета. Тя постоянно натъртва колко важна е безопасността по време на полет. Има и една много поучителна история за това.

Оля (моята приятелка) работи като стюардеса от няколко години. Това обаче й се случва за първи път. При един една от пасажерките заявила, че детето й е изчезнало. По думите на жената тя се е качила на самолета с новородено бебе и тригодишно момиченце. Младата дама се разплакала и казала, че е отишла само за минута, за да смени пелените на бебето.

На няколко пътници в съседство им омръзнало да слушат охканията й и започнали да твърдят, че жената била само с едно дете. Било повече от странно.

Приятелката ми за всеки случай попитала дали майката наистина се е качила на борда с две деца. Тя раздразнено потвърдула. Въпреки това двойка, седяща наблизо, се обадила. Те твърдели, че младата майка приема някакви витамини.

„Пих успокоителни, защото ужасно ме е страх от летене. Моля, помогнете ми да намеря детето си!“

Търсенето на детето 

Стюардесата претърсила целия салон, но не намерила дете, което да отговаря по описание на дъщерята на жертвата. Решили да претърсят горните рафтове и големите чанти. Много пътници протестирали.

Собственикът на антикварен магазин бил особено придирчив, защото имал няколко скъпи вещи в чантата си. Между другото, моят приятелка проверила данните в системата и се оказало, че жената наистина се качила на самолета с две момичета.

След като чантите били проверени и не било открито нищо, жената забелязала мъниста на пода.

Подобни имало и в колието на дъщеря й. Няколко от тези имитации на перли лежали около вратата на багажното отделение. Майката със сълзи помолила Оля да отвори това отделение.

Приятелката ми дълго се съпротивлявала, защото тази част на самолета винаги е затворена. Детето просто не можело да бъде там. Да, и пътниците започнали да реагират гневно за неприкосновеността на личния им живот и неща от този род…

Въпреки това състрадателната Оля решила да наруши правилата. Тя взела ключа от пилота и отворила отделението. Зад огромен стелаж с куфари било открито момичето. Тя лежала в безсъзнание.

За щастие детето скоро дошло на себе си и посочило двойката, която била най-възмутена. Оказало се, че са откраднали скъпоценна брошка от търговеца на антики и момичето ги видяло.

За да попречат на детето да каже на някого, крадците изчакали майката да си тръгне и грабнали детето. Имали голям късмет, че багажното отделение било отворено за кратко по това време…

Advertisement