Бебе на 2 месеца неочаквано заговори и възхити интернет

Бебе на 2 месеца неочаквано заговори и възхити интернет

Когато се появи дете в семейството, родителите с нетърпение чакат първото „агу“, първите стъпки и дългоочакваното „мама“ … Но има такива бебета, които няма да чакат месеци или дори години, за да се проявят с нещо…

Днес на svobodnazona.com ще ви запознаем с двумесечния Роан, който вече е признал любовта си към майка си, такива думи рядко се чуват дори от едногодишно малко дете.

Подобно на много родители, Кесия Камерън от Ню Йорк често снима видеоклипове с бебето си. Така и този път била заснета интересна проява на бебето. Майката се обяснявала в любов на сина си и той внимателно изслушвал всяка дума.

И тогава изведнъж бебето проговори! „Обичам те“ – така отговорил той на мама. Трогнатите родители решили да публикуват това видео в социалните мрежи, така че всички да разберат за сина им!

Интернет потребителите били очаровани от способностите на Роан и обсипали бебето с комплименти. „Преглеждам го от време на време. Невероятно е! “,„ Умно дете! Произнася ясно и чисто „,“ Докосва до сълзи … Страхотно момче! “ – пишат те.

Advertisement