На бас, че не знаете тези 9 тайни за Козирога!

На бас, че не знаете тези 9 тайни за Козирога!

Верни, надеждни, заслужаващи доверие, добре възпитани – това са думите, които астролозите обикновено използват, когато описват Козирозите. Целеустременността, устойчивостта, отговорността са силните качества на представителите на тази зодия, пише Parhlo Pink.

Козирогът не се страхува от самотата, готов е да издържа стоически всякакви ежедневни трудности и героично да преодолее всички препятствия. Предпочита да не разкрива дълбоките си чувства пред никого, трудно се доверява и не обича да губи приятелски връзки. Но това съвсем не е всичко!

1. Те ​​умеят да четат по очите

Да, това е 100% вярно. Те дори могат да четат умовете на хората, което понякога изглежда нереално. Козирозите имат инстинкт да разбират хората, само като ги погледнат в очите.

2. Доверяват се, но проверяват! 

Козирозите никога не разчитат на предоставените факти, докато не ги проверят сами. Те нямат интерес към хумора или дългите дискусии, единственото, което Козирогът иска, е истината. Роден скептик!

3. Козирозите са адепти на дисциплината!

На Козирога му е трудно е да се ориентира в непредсказуеми обстоятелства, извън любимите му навици. Козирозите често са консервативни и предсказуеми. Те не търпят нарушаване на договорките и изискват спазване на дисциплината.

4. Не прощават предателства

Козирозите имат отлична памет, не забравят и не прощават предателството. Те ценят много своите чувства, но ги пазят за себе си. Те могат да бъдат жестоки и агресивни, ако са наранени или предадени.

5. Умни и невероятно пресметливи

Козирозите никога не правят крачка без да я премислят хиляди пъти. Те винаги заемат водеща позиция във всяко състезание поради своята интелигентност.

6. Те имат отличен инстинкт

Техният практичен характер позволява своевременно и точно решаване на проблемите. Козирозите винаги са заобиколени от полезни хора.

7. Сарказмът на Козирога е от висше ниво!

Повечето Козирози са добре четени и използват целия си речник, като правят удачни саркастични шеги. Но Козирозите по-трудно приемат шеги по техен адрес.

8. Верни партньори

Козирозите са страхотни семейни партньори, въпреки че обичат и да мърморят. Козирозите рядко се решават на изневяра, виждат далечните последици от подобно решение и ясно преценяват възможните щети.

9. Отлични приятели са 

Козирозите са наистина много забавни, но само в доказана компания. Умее да обръща негативния си опит в забавни истории и наистина ще се смеете много в неговата компания.

Advertisement