Баба загубила котката си при земетресение. След 4 години се срещнали отново (видео)

Баба загубила котката си при земетресение. След 4 години се срещнали отново (видео)
Скрийншот: Facebook

Преди няколко години силно земетресение удари Италия. Сред хората, които трябваше да напуснат домовете си, беше и възрастна жена на име Дора. Но тя загуби много повече от къщата си…

Сред хаоса и объркването, последвали бедствието, любимата котка на баба Дора била изгубена. Оттогава никой не е виждал домашния любимец …

Разочарованата възрастна жена дори не е мечтала, че някога ще срещне отново котката си. Тя вече мислено се била сбогувала с животното, но съдбата й поднесла грандиозен подарък.

Един ден в социалните мрежи се появила обява от човек, който е близък до Дора. Той казал, че изчезналата котка е открита! Трудно било за вярване, но след дълги години раздяла се случило чудо!

Въпреки факта, че бабата почти се примирила със загубата на животното, тя не спирала да го търси. За съжаление никой не може да каже къде е била котката през всичките тези години.

Разбира се, пенсионерката побързала да прибере любимия си домашен любимец възможно най-скоро! А ето и видео от трогателната им среща:


За щастие котката на Дора, въпреки дългото отсъствие от стопанката си, била в добро здраве. Котаракът изглеждал добре и дори не отслабнал толкова много, колкото може да се предположи.

Думите не могат да опишат колко щастлива била тази двойка по време на срещата им! Котката веднага разпознала любимата си стопанка и започнала да търка муцунката си в лицето й, показвайки колко се радва да я види отново.

Колко е хубаво, че тези двамата са отново заедно.

Advertisement