Ако тези 2 линии на дланите ви съвпадат, значи сте необикновена личност

Ако тези 2 линии на дланите ви съвпадат, значи сте необикновена личност

Хиромантията се е появила в Югоизточна Азия и била широко разпространена в Индия, Китай, Тибет и прилежащите територии. Прочитайки линиите върху дланите, хиромантите са можели да предскажат нашето бъдеще.

И знаете ли какво? Свързвайки дланите си една до друга и определяйки положението на линиите, може да се научи много за това какъв човек сте. 

Да направим едно просто упражнение. Погледнете дланите си, намерете две линии, както е показано на фигурата, и ги анализирайте внимателно.

Линиите се интерпретират по следния начин:

1. Линията на лявата длан е по-високо

Ако линията лявата ви длан е по-високо, отколкото на дясната, значи вие сте борец за свобода. Във вас има много страст и не се страхувате да се борите за това, което ви е скъпо.

Наистина сте голям борец и победител в любовния си живот. Никога няма да пропуснете шанс в живота си да бъдете с някого, когото обичате. Вие сте страстен и мил и сте достатъчно приятен човек, с когото може да се изгради дълготрайна връзка.

2. Линията на дясната ръка е по-високо

Ако линията на дясната ви ръка е по-високо от тази на лявата, значи сте стара душа и се чувствате удобно в компанията на възрастни хора. Ако става въпрос за брак, то най-вероятно ще си изберете по-възрастна половинка.

Вие сте много мъдър и рационален човек. Знаете, че „любовта е търпелива и любовта е добраа“, така че живеете според това мото в живота.

Вие сте откровен и директен човек, който мисли нестандартно. Виждате директно същността на другите без значение как се опитват да се държат те.

3. Двете линии са на едно ниво и образуват перфектна извивка 

Ако линиите на лявата и дясната длан съвпадат, значи вие сте дете по душа.

Вие сте приятелски настроен човек, който има много добро сърце. В същото време сте чувствителни и лесно раними.

Умеете да съчувствате. Околните усещат това и се обръщат към вас, когато имат нужда да бъдат изслушани.

За партньор избирате този човек, който вашите приятели и членове на семейството ще приемат.

Всички промени в живота ви, големи и малки, ви причиняват дискомфорт. Освен това, умеете да преодолявате препятствията на своя път, независимо какви са те, и в крайна сметка ставате по-добри и силни.

Advertisement