Къде бихте пренощували в парка? Избраното място разкрива скритите ви сили:

Къде бихте пренощували в парка? Избраното място разкрива скритите ви сили:

Предлагаме на всички желаещи един интересен тест. Просто отговорете честно и тогава резултатът няма да закъснее… Ще разберете много за себе си, но само при искрен отговор.

В коя част на парка ще се чувствате най-сигурни? Вашият отговор ще покаже какъв човек сте!

Нека си представим, че се лутате из парка и изведнъж осъзнавате, че около вас няма никой. Ти си напълно сам в този парк. Не можете да намерите изход и не знаете как да напуснете този парк. И така, какво бихте направили в тази ситуация? На кое място бихте се чувствали по-сигурни?

Вариантите за действие:

1. Ще седнете на пейкатаа, очаквайки нещо да се случи или си мислите, че някой ви търси и скоро ще ви намери.

2. Ще потърсите най-осветеното място и ще останете там до зори.

3. Ще се покатерите на дървото и ще останете там през нощта.

4. Бихте се разходили из парка, за да го разгледате и може би да намерите някакъв изход от него.

Резултатът от вашия избор:

1. Вие сте човек, който знае как да запази спокойствие в трудни ситуации. Знаете, че накрая всичко ще бъде наред и не трябва да губите самообладание. Във всяка ситуация можете да намерите нещо добро.

Не се страхувате да останете сами, защото ви е удобно да останете сами с мислите си. Доверявате се на съдбата си и винаги сте готови да посрещнете това, което ви е подготвил животът .

2. Ако сте избрали този вариант, то е защото сте разумен, но малко страхлив човек. Не сте напълно уверени в способностите си, особено когато трябва да вземате решения. Когато обаче обстоятелствата изискват решителни действия от вас, вие започвате да действате и продължавате напред!

Вие сте от хората, които работят най-добре под напрежение! Когато се чувствате комфортно, предпочитате да не променяте нищо. Не поемате инициатива, освен ако не е необходимо.

3. Ако сте избрали тази опция, това е, защото сте доста рационален човек, ето защо ситуации, които излизат извън контрол, ви причиняват безпокойство. Не обичате иновациите и сте консервативни в идеите си.

4. Вие сте истински авантюрист и сте много уверени в себе си. Понякога те прави малко безразсъден. Вярвате, че тези, които не поемат рискове, не печелят и затова много обичате да поемате рискове!

Вашето убеждение е това, което ви помага да получите това, което искате! Можете да настъъпите хиляди пъти едно и също гребло, но имате възможност да се изправите хиляда и един пъти. Ето защо в крайна сметка винаги печелите!

Advertisement