6-годишно момче-герой защитило сестра си от атака на куче

6-годишно-момче-герой-защитил-сестра-си-от-атака-на-куче

Героите идват неочаквано и това малко момче, което спасила сестричката си от свирепа кучешка атака е доказателство за това. Неговата история е доказателство за факта, че не е нужно да бъдеш голям и силен, за да си супергерой, просто трябва да си смел.

На 9 юли 2020 г. шестгодишният Бриджър Шейен от Уайоминг знаел какво да направи, когато гневно куче се приближило до него и сестра му. Умишлено се хвърлил пред по-малката си сестра, като се уверил, че той е обект на нападението, а не тя.

Бриджър бил ухапан няколко пъти по лицето и главата, преди да успее да хване ръката на сестра си и да я издърпа на сигурно място. Той бил откаран в спешното, където получил 90 шева. На въпроса защо се застана; между сестра си и кучето така, той казал, че това е единственото нещо, което знаел, че трябва да направи.

„Ако някой трябваше да умре, мисля, че това трябваше да съм аз“.

Той не го направил, за да бъде похвален, той направил заради любовта към сестра си.

Според леля му, която публикувала пост за инцидента на страницата си в Instagram, възстановяването на Бриджър върви много добре. Въпреки че все още не е в състояние да се усмихне много, неговата топла и енергична личност не е повредена.

Самият Бриджър обича да чете коментарите и публикациите на всички, както и да гледа видеоклипове на подкрепа, които хората му изпращат.

В един от публикациите си лелята на Бриджър помолила хората да му изпратят снимки на красиви скали, които намират, тъй като в момента Бриджър се интересува много от скалите и геологията. Тя дори е предоставила адрес, на който хората могат да му изпращат снимки на скали.

Собствениците на кучетата са напълно опустошени от болката и мъката, която кучето им причинило на малкото момче и сестра му. Лелята на Бриджър споменава в един от публикациите си, че семейството е било изключително мило със семейство Уокър и че инцидентът всъщност е сближил двете семейства.

Advertisement
Фейсбук коментари