На жена с тежка съдба върнали красотата и чара. Сега тя прилича на Селена Гомес

На жена с тежка съдба върнали красотата и чара. Сега тя прилича на Селена Гомес

Елизанджела още като млада останала самотна майка. Отглежда дъщеря си сама, не се надява на ничия помощ. Жената работи много и посвещава свободното си време на дома и дъщеря си.

Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем за невероятната трансформация на тази жена.

жена-и-дъщеря

Средствата, които печелила Елизанджела, едва стигали за храната и основни нужди. Носенето на хубави дрехи или ходенето в козметичен салон било изключено. Жената обаче била най-депресирана от усмивката си.

В крайна сметка Елизанджела е все още млада, но вече била останала без зъби. За съжаление, зъбите й изпаднали по време на бременноста. И дори не можела да мечтае, че ще бъде сред хората, които имат достатъчно късмет, за да се включат в програмата по преобразяване.

Историята на Елизанджела не оставила никого безразличен.

зъби-операция

Стилистите решили да й върнат красотата, самочувствието и надеждата за светло бъдеще. Първо усмивката й била коригирана, зъбите й били възстановени. За да направя това, трябвало да се прибегне до хирургическа интервенция.

жена-козметик

След като Елизанджела посетила козметик, те се погрижили за кожата й. И разбира се, стилистите сбъднали най-голямата мечта на жената – подарили й стилна прическа, добре поддържана коса, както и красиви модерни дрехи. Виждайки трансформацията на жената, публиката просто се изумила.

жена-пълна-промяна

Никой не помислил, че под лицето на тази обикновена и беззъба жена се крие подобна красота. Някои сравняват Елизанджела с холивудската красавица Селена Гомес и наистина има известни прилики.

Селена-Гомес-двойничка

Елизанджела се преобразила и станала просто неузнаваема, тя е привлекателна и млада жена, която чака само щастие пред себе си. Сега тя ще бъде достоен пример за подрастващата си дъщеря.

Advertisement