22 септември – ден на есенното равноденствие. Ето как да използвате енергията му

Есенното равноденствие е много важен момент от годината. То ознаменува началото на нов сезон и е един от най-мощните енергийни пикове в годината. По време на равноденствието Слънцето стои право над екватора, правейки деня и нощта равни по време.

Равноденствието е най-доброто време за балансиране и изравняване на енергията, което открива пред вас нови възможности.

Времето е подходящо за енергийно „пречистване“, което ще ви позволи да почувствате прилив на енергия и да подобрите настроението си. Направете основно почистване на дома си и почистете своето пространство за прехода към новия сезон.

Направете всичко, за да „излезете“ от ситуации, водещи до загуба на сили. Отпуснете своите чувства и емоции, които вече не ви носят полза, както дърветата изхвърлят послужилите им листа.

Опитайте се да намерите равновесие в живота си. Използвайте равенството на дневната светлина и тъмнината, за да се научите плавно да вървите с течението.

Това може да означава създаване на по-добър баланс между работа и личен живот, отделяне на време за грижи за себе си или преосмисляне на стари убеждения и принципи. Хармонията води до щастие, равновесието води до мир и спокойствие.

Есенното равноденствие ще бъде вашият шанс. Повече няма да хабите енергията си за безполезни неща и ще сте по-подготвени за бъдещето. Доверявайте се на своя вътрешен глас и продуктивно се движете напред.

Благодарете за всичко, което имате и за това, което сте. Есента символизира урожая, затова се научете обективно да оценявате резултатите от своя труд и правилно да ги използвате. Бъдете благодарни за простите неща, трудните ситуации и красотата на този свят.
Отворете сърцето си за усещането за доброта и се пренастройте на позитивно мислене. Нека всички ваши мисли, думи и постъпки допринесат за вашето благополучие.

Щастливо есенно равноденствие!

Advertisement
Фейсбук коментари