4 зодиакални двойки, при които винаги жената е шефът

4 зодиакални двойки, при които винаги жената е шефът

Дори герой-любовник или смел воин може да попадне под влиянието на силна жена и да загуби цялото си достойнство. От какви дами трябва да стоите далеч, особено ако сте мъж и сте родени под зодиите Телец, Рак, Везни и Риби?

Жена Овен и мъж Телец

Астролозите  предупреждават, че властната мадам Овен ще покори мъжа Телец за нула време и той дори няма да го забележи. И какво, кой беше инатът? Овенът стане най-сладкият, най-учтивият и отстъпчив мъж.

Трудолюбив ли си? Е, сега към това ти качество ще бъде добавена издръжливост. И да, не трябва да обвинявате горкия Телец в слабост. Веднага щом друго момиче се появи наблизо, той отново ще се превърне в съблазнителен мачо, който е готов и може да направи всичко. Но до огнената красавица Телец той, уви, може да бъде само такъв. Послушен и покорен.

Жена Близнаци и мъж Рак

Жената Близнаци винаги е недоволна и ще нарича Рака инфантилно и безполезно същество. Ракът все още ще се колебае, но скоро самият той ще повярва, че е чехъл. Да, всички предимства на представителя на Луната изведнъж ще се превърнат в недостатъци. Съгласието ще се превърна в мекушавост, скромността – в страхливост, романтиката – в глупост. А жената Близнаци ще се радва – „Пак спечелих!“.

Жена Лъв и мъж Везни

Какво се случва, ако човек бъде наричан парцал сто пъти на ден? Той ще легне на пода и ще изобрази полезната вещ в домакинството. „Компромисът е измислен от слабаците“, ще каже Лъвицата и ще унижава мъжа Везни,когато той е склонен на отстъпки. Въздушната стихия на Везните раздухва огнената стихия на Лъвицата и нейният инатлив пламък става още по-силен.

Жена Дева и мъж Риби

Струваш ми се някакъв неправилен“? – ще крещи Девата и ще изтъква недостатъците на мъжа Риби. Девата знае как да критикува и го прави с удоволствие, а романтичният и плах мъж Риби й вярва. Вярва, че е негоден и безполезен. Той също така ще моли за прошка за това, че Девата се налага да го търпи.

Дали тези жени са имали за цел да подчинят волята на мъжете си? Не – просто така се е случило и планетите, под които са родени дамите, са се оказали по-силни. Мъжете просто трябва да се разтърсят и да намерят сили да избягат от провалената връзка.

Advertisement
Фейсбук коментари