18 признака, че сте Близнаци до мозъка на костите си!

18 признака, че сте Близнаци до мозъка на костите си!

Близнаците са една от най-специфичните зодии. Двойствената им природа ги прави способни да се адаптират към всяка ситуация в живота, докато силата да говорят нон-стоп им позволява да спечелят всеки дебат и спор. Искате ли да научите повече за себе си? Продължавайте да четете…

1.Забавни сте, без дори да го целите. Вие сте шегаджиите във вашата социална група – това е вашата роля и никой друг не се намесва.

2. Вашият безграничен ентусиазъм често се бърка с „лъжовен“. Не можете да разберете защо човек не може да бъде оптимист, без да породи съмнения. Тъжен извод за обществото!

3. Не спирате да говорите. Хората се опитват да ви затворят устата, за да могат и те да имат думата, но вие просто ги игнорирате.

4. Не сте зависими от партньора си, нито изпитвате ревност. Всъщност вашето безгрижие прави партньора ви „луд“ по вас!

5. Дълбоко в себе си знаете, че вие ​​сте Фийби във вашата група приятели. Често ви описват като ексцентрични и въпреки че понякога това ви кара да настръхвате, вие знаете, че е истина.

6. Флиртувате през цялото време. Ето защо често се налага да отказвате на момчета и момичета, които ви разбират по грешния начин. Вие просто им говорехте, а не се опитвахте да ги вкарате в леглото!

7. Кариерата ви непрекъснато се променя. Близнаците са кралете и кралиците на комуникацията, така че те са естествено подходящи в областта на журналистиката и маркетинга. Но това не означава, че забравяте, че искате да работите в зоопарк или като водещ на предаване.

8. Вие сте невероятно гъвкави. Можете да се адаптирате към всяка ситуация, благодарение на двойствената природа на Близнаци. Но тази двойна природа може също да означава, че…

9. Понякога можете да бъдете двулични. Колко пъти ви се е случвало да харесате нечий фейсбук статус и веднага да му направите екранна снимка и да се смеете на написаното с приятелите си?

10. Намирате скучните задачи за непоносими. Определено не сте от онези чудаци, които намират спокойствие и в най-еднообразните задължения!

11. Родени да сте на сцената. В детството бяхте звездата на всички събития. Като възрастни няма по-добри от вас по време на караоке вечерите.

12. Все още се държите като деца. И в това ви е чарът. Малцина са запазилид етското в себе си.

13. Можете да бъдете нерешителни докрай. Партньор, избор на кариера, тип сандвич за закуска… Защо всичко е толкова объркващо?

14. Да довършвате нещата, които започвате, не е силната ви страна. Не те виновни, че имате толкова много гениални идеи!

15. Често сте склонни към отлагане. Можете също така лесно да се разсеете.

16. Понякога се чувствате като с раздвоение на личността. В един момент си спокоен и си вършиш работата, в следващия вече не можеш да стоиш на едно място.

17. Прекалявате с мислите. Според лабиринта в мозъка ви има 17 възможни значения на намигащ емотикон в съобщение…

18. Винаги сте си държали на мнението и това може да доведе до „разгорещени“ дебати. Който вероятно ще спечелите с комбинацията си от интелект и находчивост.

Advertisement