5 качества на Стрелеца, които липсват на другите зодии

Стрелците са удивителни създания. Родени са под стихията на огъня, а този огън привлича и притегля. Пламъкът на Стрелците предизвиква възхищение и… завист. Няма да завиждаме, ще научим повече за любимците на Юпитер и ще се опитаме да развием в себе си качествата, които притежават очарователните Стрелци.

Качество 1 – Хазартност

Подземно казино? Да! Съмнителна сделка? Супер! Екстремна ваканция? Абсолютно. Стрелците сякаш бързат да живеят и да получават удоволствие от всеки ден.

И най-интересното е, че почти винаги им върви. Късмета  обича безразсъдните.Но не завиждайте, по-добре си вземете фиш от тотото – все отнякъде трябва да започнете.

Качество 2 – Искреност

Астролозите препоръчват да не мъчите мозъка си, опитвайки се да запомните всички невероятни истории, разказани от Стрелеца, защото огнените момчета искрено вярват в това, което казват.

Освен това те никога няма да бъдат подмолни и хитри, за да се възползват или да спечелят допълнителни „точки“ за репутацията си. Те са открити и честни, което често им изиграва лоша шега.

Понякога околните се присмиват на искреността на Стрелеца, осъждат тяхната простота и лековерие. Но на Стрелците не им пука – те не обръщат внимание на празните приказки и просто продължават напред.

Качество 3 – Жизнерадост

Непоправими оптимисти – така приятелите наричат ​​Стрелците. Чудаци – това може да се чуе от завистливите хора. Психари – добре, тук отбелязваме злобните критици. А Стрелецът подминава забележките с усмивка от ухо до ухо и дори намигва: животът е хубав и трябва да се живее добре.

Качество 4 – Лекомисленост

Стрелците живеят за днес и разчитат на шанса. И този шанс винаги работи – огнените хора са непредвидими и понякога безотговорни, но накрая всичко се нарежда чудесно.

Качество 5 – Независимост

Стрелците няма да заменят свободата си за злато или друго благо. Те правят каквото си поискат, а огнените личности не се интересуват от мнението на другите. Осъждайте, завиждайте, шепнете зад гърба си – Стрелците дори няма да забележат това. И ако забележат, само ще съчувстват на неспособността ви да се радвате на живота.

Децата на огъня имат много други прекрасни качества. Но любимците на Юпитер не искаха да ни разстройват и скриха останалите си таланти. И ние можем да вземем пример от Стрелеца и да направим нещо смело или дори глупаво – ами ако ни хареса?

Advertisement
Фейсбук коментари