01.08.2023 – мощно пълнолуние и суперлуна. Как да прекараме времето с полза:

01.08.2023 - мощно пълнолуние и суперлуна. Как да прекараме времето с полза:
Източник: Unsplash/Ganapathy Kumar

Не се случва често да има две пълнолуния в един месец! А през август 2023 г. ни чака точно това – на 1 август ще имаме първото от двете пълнолуния за този месец. Освен това това няма да има обикновена, а гигантска Суперлуна!

Явлението, наречено „Суперлуна“, означава, че луната по време на пълнолунието е най-близо до Земята през годината. Затова луната в небето изглежда по-голяма от всякога.

А на 1 август ни очаква пълнолунието в най-непредсказуемия, най-свободолюбивия и независим знак на зодиака – Водолей.

Това пълнолуние ще внесе яснота и сигурност по много въпроси.

Изчакайте новините, те могат да бъдат неочаквани и да ви накарат да подредите приоритетите си.

Пълнолунието във Водолей е време, когато може да почувстваме силна нужда да бъдем себе си и да се обградим с хора, които са като нас. Но можем да направим и истински бунт срещу това, което ни ограничава.

В крайна сметка това пълнолуние е доста сложно, то се случва на фона на сурова атмосфера в августовското небе.

Соред астрологичната среда се намираме на един вид кръстопът.

Тя се „разкъсва“ между миналото, в което отчаяно се вкопчваме, и бъдещето, което тепърва се ражда. И сега виждаме само миналото, което изглежда не толкова лошо, и не на всеки е дадено да види (дори да почувства) светлината на по-доброто бъдеще.

Важните теми, които могат да бъдат повдигнати от това пълнолуние са партньорствата, приятелствата, съвместните дейности с други хора, работата в екип, отношенията с децата. Значението на любовта за живота, желанието да получаваш и да даваш любов.

За мнозина това пълнолуние ще бъде определящ период тази година, онази граница, онзи последен момент, когато решаваме нещо жизненоважно, за да направим нещата по-добри и по-лесни в бъдеще.

Това пълнолуние ни призовава да се примирим с миналото в името на по-добро бъдеще.

Това е добър момент да изоставим малко условностите и да видим накъде ни води Вселената. Колкото и да е странно, но сега всичко, което се отклонява от нормата, може да бъде най-реалистично и обещаващо.

По това време можем да намерим нови решения, да се освободим от мисловните модели, които ни ограничават, и да погледнем живота си от изцяло нова перспектива.

Но Водолеят, като зодията на истинската свобода, ни учи, че ограниченията са следствие от нашите избори или липсата на смелост да бъдем себе си.

Водолеят ни позволява да погледнем в бъдещето и да намерим в него вдъхновение за по-нататъшни действия, помага ни да открием нашата цел или да си спомним най-важните си мечти.

Това е добър момент да работим с нашето бъдеще, което означава, че е време да погледнем настоящия си живот в перспектива, за няколко години напред. И да определим какво вече трябва да бъде започнато и какво вече трябва да бъде завършено – в полза на бъдещето, за което мечтаем.

Времето е благоприятно и да визуализираме целите си.

Разбира се, Водолеите ще усетят най-много влиянието на тази суперлуна – очакват ги интересни и важни събития в живота. Също така, на това пълнолуние трябва да се обърне голямо внимание от Лъвовете, защото слънцето е в този знак и пълнолунието, което е най-близо до рождения ден, е от първостепенно значение!

Лъвът и Водолеят трябва да отделят повече време за себе си в момента, защото текущите събития и мощната енергия на суперлуната ще ви повлияят доста силно, така че може да ви е малко по-трудно от другите да се съсредоточите върху ежедневните си дейности и работа.

Също така влиянието на пълнолунието във Водолей ще усетят други двама представители на знаците на неподвижния кръст – Телец и Скорпион, както и тези, които имат важни точки или купове от планети в знака Водолей.

Пълнолунието е доста енергийно мощен ден!

По време на пълнолуние нашите чувства и емоции се засилват, често стават неконтролируеми! Възможно е да има внезапни промени в настроението, избухливост, негодувание, конфликти и импулсивност. Следете емоционалния си фон и не се пренапрягайте.

Ангажирайте се в реализацията на вашите възможности, свържете креативността и оригиналността! Покажете талантите си, не се страхувайте.

Advertisement