След катастрофа жена останала без чело, но успяла да възстанови лицето си

След катастрофа жена останала без чело, но успяла да възстанови лицето си

В продължение на няколко Грийн Кийли от Ирландия живяла с вдлъбнатина в главата, след като лекарите се принудили да премахнат челната й кост.

Това се случило след пътен инцидент. По време на сблъсъка със скорост 100 км / ч краката на момичето лежали на таблото на автомобила, в резултат на което коленете й разбили костите на лицето. Всичко се е случило през 2017 г. по вина на приятеля на Кийли, който е загубил контрол над автомобила и се забил в стена.

жена-без-чело
Снимка: Instagram / grakealy

Въздушната възглавница моментално сработила след сблъсъка, а ирландката получила силен удар от собствените си колене. Лекарите установили, че всички кости на лицето на Грейн са натрошени.

Челото било най-зле: буквално било сглобено наново. Но поради усложнения, които се появили по-късно, челото й трябвало да бъде премахнато.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Grainne Kealy (@grakealy)

Кийли живяла две години без част от лицето си, но след това претърпяла операция за възстановяване на костите. Сега ирландката има италианско керамично чело. Тя моли всички пътници на колите да не правят същата глупост като нея.

жена-чело
Снимка: Instagram / grakealy

Пластичната хирургия на челото минала толкова добре, че сега Грийн е истинска красавица, практически без следи от ужасния инцидент.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари