Стоплящо сърцето! Майка гушва петзнаците си за първи път (видео)

Стоплящо сърцето! Майка гушва петзнаците си за първи път (видео)
Стоп кадър: You Tube/Baylor Scott & White Health

На 18 март 2014 г. Медицинският център на университета Бейлър в Далас, Тексас приветства на бял свят първата група петзнаци, родени под техните грижи.

Родителите, Стивън и Мишел Сийл, били на седмото небе от щастие заради техните цели петима наследници. Тази бременност била последният опит на Мишел да има още деца (вече имала едно момче) и ето, тя получила пет наведнъж! Това просто показва, че трябва да внимавате какво си пожелавате.

Видеото показва как Мишел се подготвя за първата си официална фотосесия с новородените, Четирите момичета и едно момче (Миа, Теса, Грейси, Рейли и Брант) със сигурност са се родели не по-големи от шепа, но в крайна сметка те са получили шанс за най-голямото чудо – живота.

Да видиш тази горда майка с ръце, прегърнали всичките пет красиви мъничета едновременно, е наистина стопляща сърцето гледка.

„Харесва ми, най-добрата част от това да си бременна е да ги усещаш да се движат – с изключение на това, което е в ребрата ми“, пошегува се майката.

Преди раждането съпругът й добавил: „Това е щастие, това е страх и съм уплашен до смърт“.

Без да навлиза в подробности, г-жа Сийл предполага, че многоплодното раждане е резултат от предишните им действия по плодовитостта.

Advertisement
Фейсбук коментари