Зодиите с най-мощна енергия

око
Източник: Pixabay

Астролозите смятат, че представителите на някои зодии могат да изпратят негативна енергия към човек само с една дума или поглед. Достатъчно е да хвърлят един лош поглед и всичко започва да излиза извън контрол. Сред обикновените хора това се нарича „зло око“.

Скорпион

Те неслучайно са наричани най-дяволският знак на зодиака. Често Скорпионите са наясно със своите способности и умишлено използват своите „таланти“ срещу другите.

Близнаци

Близнаците често несъзнателно пръскат вълни от негативизъм. Хората от тази зодия обичат да бъбрят, да оценяват и да критикуват. Случва се зад тези напълно безобидни фрази да се крие враждебно енергийно послание. Близнаците трябва да се научат да контролират умствения поток, в противен случай могат да навредят дори на близки хора.

Козирог и Риби

Тези знаци често се чуват по техен адрес, че са „грачели“ и са привлекли неприятности със собствените си думи. Те могат дълго време  да таят обидата в себе си и мислено да извършат жесток акт на саморазправа с агресора. И по странно стечение на обстоятелствата думите и заканите на Рибите и Козирозите често се сбъдват.

Притежателите на силна енергия трябва да осъзнаят силата си на влияние върху другите и да се научат да мислят позитивно. Вселената няма да ви позволи да забравите за закона на бумеранга. Ако пожелаете зло на друг човек, негативът рано или късно ще се върне при вас и дори десетократно.

Advertisement