Меган Маркъл се оплака от размера на дома, в който са живеели с Хари

Принц-Хари-и-Меган-Маръл

Херцогинята порази със своята нескромност.

В документалния филм „Хари и Меган“ Маркъл безмилостно критикува имението, в което тя и съпругът й трябвало да живеят във Великобритания. Двойката живеела в котидж в Нотингам на територията на двореца Кенсингтън.

Но според Меган е невъзможно мястото да се нарече удобно за живеене. Тя се оплака от размера на къщата, която според нея се оказала много скромна. Херцогинята добави, че високият Хари дори си е ударил главата заради скосените тавани на втория етаж. Освен това стаите били обзаведени със стари мебели.

Интернет потребителите се учудиха на оплакванията на Меган. Двуетажната къща в Нотингам от 123 квадратни метра определено не е барака. Има четири стаи, две бани, кухня и двор.

„Искам и аз барака от 123 кв.м. Такава, която има две бани и двор, ”„ Тази жена явно не е живяла зле, щом говори така”, отбелязват коментатори.

Потребителите са още по-изненадани, че Хари подкрепи думите на жена си. В края на краищата, преди сватбата с Меган, принцът е живял в Нотингам дълги години и никога не се е оплаквал от неудобството.

Advertisement
Фейсбук коментари